Συναγερμός σε βρετανική βάση αεροπορίας από γυρίσματα του James Bond

James-bond
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 11 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2019

Ένα ξεχασμένο όχημα που χρησιμοποιήθηκε στα γυρίσματα του «No Time To Die» είχε ως αποτέλεσμα την εκκένωση 400 ανθρώπων από την περιοχή.

Τα γυρίσματα της νέας ταινίας του Τζέιμς Μποντ, το «No Time To Die», έχουν υπάρξει επεισοδιακά μέχρι στιγμής, αφού πέραν του τραυματισμού του Daniel Craig, έχει σημειωθεί μια έκρηξη που τραυμάτισε ένα μέλος του συνεργείου στο Λονδίνο. Στα «απρόοπτα» της παραγωγής ήρθε να προστεθεί η εκκένωση μιας βρετανικής βάσης αεροπορία στο Μπράιζ Νόρτον, κοντά στην Οξφόρδη, την περασμένη Τρίτη.

Πιο συγκεκριμένα, η παραγωγή της ταινίας ξέχασε ένα όχημα στην βάση όπου πραγματοποιήθηκαν γυρίσματα και η σχετική άδεια είχε λήξη. Όταν η ασφάλεια της βάσης ανακάλυψε το όχημα, κηρύχθηκε συναγερμός και περίπου 400 άτομα εκκενώθηκαν από την περιοχή.

Σύμφωνα με πηγή της Sun, το «απίστευτο σφάλμα» των υπεύθυνων της παραγωγής είχε ως αποτέλεσμα να κληθεί συνεργείο εξουδετέρωσης βομβών και εκπαιδευμένοι σκύλοι, καθώς επρόκειτο για «τεράστιο κίνδυνο ασφάλειας» της βάσης.

Η 25η ταινία του Τζέιμς Μποντ και τελευταία, όπως φαίνεται, του Daniel Craig στον ομώνυμο ρόλο θα κάνει την πρεμιέρα της τον ερχόμενο Απρίλιο. Στο «No Time To Die» εμφανίζονται επίσης οι Ralph Fiennes, Rory Kinnear, Ben Whishaw, Naomie Harris, Lashana Lynch, Léa Seydoux και Rami Malek.