Γιατί «φοβάται» η Millie Bobby Brown να φορέσει κόκκινα ρούχα;

millie-bobby-brown Chelsea Lauren
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 11 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2019

«Νομίζω πως είναι αρκετά όμορφο στις γυναίκες, αλλά δεν το έχω φορέσει ποτέ» αποκάλυψε η πρωταγωνίστρια του «Stranger Things».

Η Millie Bobby Brown έχει ξεχωρίσει για τις ερμηνείες της στο «Stranger Things» του Netflix, αλλά και για τις στιλιστικές επιλογές της. Σε μια νέα συνέντευξη που έδωσε στο InStyle για την νέα σειρά κοσμημάτων με το όνομα της, η 15χρονη ηθοποιός αποκάλυψε πως φοβάται να φορέσει κόκκινα ρούχα.

«Νομίζω πως το κόκκινο είναι αρκετά όμορφο στις γυναίκες, αλλά στην πραγματικότητα δεν έχω φορέσει ποτέ κόκκινο. Πάντα φοβόμουν λίγο. Όταν είναι στην κρεμάστρα [τα κόκκινα ρούχα] μου φαίνονται τόσο γυναικεία» αναφέρει χαρακτηριστικά η Brown.

Στην συνέχεια εξηγεί πως «όταν τα φορέσεις, περνάς ένα όριο με το στυλ. “Εντάξει τώρα θα είμαι αυτό”. Απλά δεν είμαι έτοιμη για αυτό – είμαι 15. Θέλω να συνεχίσω να φοράω μεγάλα ροζ φορέματα. Φοβάμαι».

REX/Shutterstock / Matt Baron

Πέραν του «φόβου» της για το κόκκινο χρώμα, η χολιγουντιανή αποκάλυψε πως λατρεύει τα σκουλαρίκια και έχει ίδια επτά τρύπες στα αυτιά της, ενώ όταν κλείσει τα 16 σκοπεύει να το γιορτάσει με ένα πάρτι με piercings.