Κουράστηκε ο Christian Bale από τις μεταμορφώσεις

christian-bale Rebecca Cabage
ΔΕΥΤΕΡΑ, 14 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2019

«Είναι κάπως αηδιαστικό πόσες φορές έχω φουσκώσει και ξεφουσκώσει» αποκάλυψε ο Βρετανός ηθοποιός.

Ένα από τα γνωρίσματα του Christian Bale είναι οι δραματικές μεταμορφώσεις του από ταινία σε ταινία. Σε μια νέα συνέντευξή του, ο Βρετανός ηθοποιός αποκάλυψε πως έχει κουραστεί πια από τις μεγάλες αλλαγές στο βάρος του.

 Η πιο πρόσφατη μεταμόρφωση του Βρετανού ηθοποιού ήταν στο «Vice: O δεύτερος στην ιεραρχία» του Adam McKay, όπου πήρε πολλά κιλά τρώγοντας πίτες για να υποδυθεί τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ, Dick Cheney, ενώ στη συνέχεια τα έχασε για να ενσαρκώσει τον θρυλικό οδηγό Ken Miles στο βιογραφικό δράμα «Κόντρα σε Όλα» του James Mangold.

Το  «Vice: O δεύτερος στην ιεραρχία» κέρδισε το Όσκαρ καλύτερου μακιγιάζ και κομμώσεων.

«Είναι ακόμα δύσκολο, αλλά ήξερα πως ήθελα να το κάνω για αυτή την ταινία. Ο James Mangold εμφανίστηκε και με ρώτησε αν θέλω να παίξω τον Ken Miles και απάντησε πως δεν μπορώ καν να χωρέσω στο καταραμένο αυτοκίνητο, αλλά ήξερα πως πρέπει να χάσω το βάρος και να βελτιώσω την υγεία μου ούτως ή άλλως. Πρέπει να σταματήσω να το κάνω αυτό, οπότε ήταν καλό που είχα μια διορία» δήλωσε χαρακτηριστικά ο οσκαρικός ηθοποιός.

Σύμφωνα με τον Bale, το σώμα του πλέον δεν αντέχει τις μεγάλες αλλαγές στο βάρος του, ενώ παρομοίωσε μάλιστα τον εαυτό του με «μπαλόνι».

Συνεχίζοντας, ο Bale εξήγησε πως δεν χρειάστηκε να καταβάλει τεράστιες προσπάθειες για να χάσει βάρος για τον νέο του ρόλο, καθώς οι οδηγοί της Formula 1 του παρελθόντος δεν είχαν τα υψηλά επίπεδα φυσικής κατάστασης των σημερινών. Παρόλα αυτά, ο Ken Miles ήταν πρωτοπόρος σε αυτόν τον τομέα αφού ήταν ιδιαίτερα αθλητικός και πρόσεχε την υγεία του.