«Τα φιλαράκια»: Τι θέλει να ξεχάσει ο Paul Rudd από το τελευταίο επεισόδιο;

paul-rudd Matt Baron
ΔΕΥΤΕΡΑ, 14 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2019

Ο Αμερικάνος ηθοποιός μίλησε για την «σουρεαλιστική» εμπειρία του και το αποτυχημένο χιούμορ του στην θρυλική τηλεοπτική σειρά.

Κατά την διάρκεια των δέκα σεζόν τους στην μικρή οθόνη, «Τα φιλαράκια» είχαν πολλούς guest star που άφησαν το στίγμα τους στην εκπομπή, όπως ο Brad Pitt, ο Alec Baldwin, η Julia Roberts και ο Bruce Willis. Ανάμεσα σε αυτούς συγκαταλέγεται ο Paul Rudd, ο οποίος ενσάρκωσε τον Mike Hannigan, τον σύντροφο του χαρακτήρα της Lisa Kudrow.

Ο Rudd εμφανίστηκε πρόσφατα στην εκπομπή του Graham Norton στα πλαίσια προώθησης της νέας του δουλειάς για το Netflix, το «Living With Yourself». Με τα «Φιλαράκια» να γιορτάζουν φέτος 25 χρόνια από την τηλεοπτική πρεμιέρα τους, ο 50χρονος κωμικός ηθοποιός ρωτήθηκε για τον ρόλο του στην σειρά του NBC.

NBC

«Ήταν κάτι απίστευτο στο οποίο αποτέλεσα μέρος και η όλη εμπειρία ήταν λίγο σουρεαλιστική και θολή» σχολίασε ο Rudd, εξηγώντας πως αρχικά είχε συμφωνήσει να εμφανιστεί «σε ένα-δυο επεισόδια» προς το τέλος της σειράς φαινόμενο. Η απήχηση της ερμηνείας του όμως είχε ως αποτέλεσμα να «μονιμοποιηθεί» ο χαρακτήρας του στα «Φιλαράκια».

Αυτό που θα ήθελε πάντως να ξεχάσει από το πέρασμα του από τα «Φιλαράκια», ήταν όταν προσπάθησε να ευθυμήσει με τους συμπρωταγωνιστές του στο σετ των γυρισμάτων για το τελευταίο επεισόδιο. Μόλις είχαν ολοκληρωθεί τα γυρίσματα για την τελευταία σκηνή και η Jennifer Aniston έκλαιγε αγκαλιά με την συνδημιουργό της σειράς Marta Kauffman.

NBC

«Σκέφτηκα πως δεν έπρεπε να ήμουν εκεί, οπότε για να σπάσω τον πάγο, πήγα και τους είπα “τα καταφέραμε, τι [απίστευτη] διαδρομή”» σχολίασε ο Rudd, συμπληρώνοντας πως οι προσπάθειες του να ελαφρύνει την συγκινησιακά φορτισμένη ατμόσφαιρα «αναπόφευκτα έπεσαν στο κενό».