Σκηνοθέτης του «Game Of Thrones» παραδέχεται πως «βιάστηκαν» με τον τελευταίο κύκλο

game-of-thrones
ΤΡΙΤΗ, 15 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2019

Ο Neil Marshall τονίζει παράλληλα πως «δύσκολα» θα μπορούσε κανείς να αμφισβητήσει τις επιλογές των πετυχημένων παραγωγών.

Ο όγδοος και τελευταίος κύκλος του «Game Of Thrones» μπορεί να έσπασε πολλά ρεκόρ (τηλεθέασης και πειρατείας), όμως άφησε μια πικρή γεύση στο στόμα μιας σημαντικής μερίδας οπαδών της σειράς, οι οποίοι μάλιστα έφτασαν στο σημείο να απαιτήσουν να γυριστούν εκ νέου τα επεισόδια.

Παρά το γεγονός ότι το HBO έχει ξεκαθαρίσει πως δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση – πόσο μάλλον με τις επικείμενες spin-off σειρές να βρίσκονται σε προχωρημένα στάδια παραγωγής – ο σκηνοθέτης Neil Marshall παραδέχτηκε πως «βιάστηκαν» με το φινάλε.

HBO

Μιλώντας στο Metro, ο σκηνοθέτης των επεισοδίων «Blackwater» και «The Watchers on the Wall» του δεύτερου και τέταρτου κύκλου, δήλωσε πως ο ίδιος θα είχε «διαφορετική προσέγγιση» στη σειρά, ενώ ομολόγησε πως θα ήταν δύσκολο να αμφισβητήσει κανείς τους επικεφαλής της παραγωγής David Benioff και D.B. Weiss καθώς «είναι ιδιοφυίες και έχουν κάνει τόσο εκπληκτική δουλειά».

«Αναπόφευκτα, εγώ θα είχα μια διαφορετική προσέγγιση στην σκηνοθεσία. Μια από τις σπουδαιότερες εμπειρίες μου όταν εργάστηκα πάνω στα δύο επεισόδια ήταν πως ήταν ανοιχτοί στις ιδέες μου, ειδικά σε σχέση με τις μάχες και πως αυτές λειτούργησαν. Οπωσδήποτε θα προσέθετα την στρατηγική και την γνώση μου» εξήγησε ο Marshall.

HBO

Στην συνέχεια ο σκηνοθέτης συμφώνησε, εν μέρει, με την κριτική που ασκήθηκε στους παραγωγούς και πιο συγκεκριμένα πως ο τελευταίος κύκλος ήταν «βεβιασμένος». «Όλοι έφτασαν εκεί που έπρεπε να φτάσουν, όμως έφτασαν εκεί κάπως βεβιασμένα» εκτίμησε ο Marshall.