Τα μαλλιά μας βρήκαν τον σύμμαχο που τους αξίζει

frezyderm
ΤΡΙΤΗ, 22 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2019

Για να παραμείνουν τα μαλλιά μας γερά η φροντίδα τους πρέπει να είναι ολοκληρωμένη και η πρόληψη αποτελεσματική.

Είστε πολύτιμα. Για αυτό σας χτενίζουμε, σας περιποιούμαστε, σας κουρεύουμε με φροντίδα και επιμέλεια, σας βλέπουμε να μεγαλώνετε με καμάρι, είστε μαζί μας από την πρώτη στιγμή της γέννησής μας, είστε κομμάτι του εαυτού μας. Και έρχεται κάποια στιγμή που η παρουσία σας δεν είναι δεδομένη. Η ηλικία, η κληρονομικότητα, το στρες, περιβαλλοντικοί και άλλοι παράγοντες τα βάζουν με τη δική σας νεότητα και ομορφιά άρα και τη δική μας.

Σας βλέπουμε να αραιώνετε, να χάνετε την πυκνότητα και τον όγκο που είχατε στο παρελθόν κάτι που μας κάνει να νιώθουμε λυπημένοι απέναντι σε αυτό που συντελείται χωρίς να το θέλουμε. Όμως, μην ανησυχείτε. Εμείς θα συνεχίσουμε να σας χτενίζουμε, να σας περιποιούμαστε, να σας κουρεύουμε και να σας καμαρώνουμε, χάρη στον σύμμαχό μας!

Το παν είναι η πρόληψη απώλειάς σας επί ανδρικής και επί γυναικείας...κεφαλής, γιατί μπορεί οι αιτίες της τριχόπτωσης να διαφέρουν στα σημεία, αλλά το αποτέλεσμα είναι το ίδιο ανεπιθύμητο. Απομακρύνεστε σταδιακά αφήνοντας πίσω σας κενά, αντί για τους...απογόνους σας που θα συνέχιζαν να συμπληρώνουν την εμφάνισή μας. Καλώς ή κακώς χωρίς εσάς, πάντα κάτι λείπει, ας μην γελιόμαστε. Ξέρετε τι θα πει να ξυπνάς το πρωί και μέρα με τη μέρα να βλέπεις το βασικό σου εφόδιο ομορφιάς, αυτό με το οποίο έχεις πορευτεί όλη σου τη ζωή ως τώρα, να αραιώνει, να αποδυναμώνεται, να σε εγκαταλείπει βήμα βήμα; Μια «προδοσία» για την οποία φυσικά εσείς δεν είστε υπεύθυνοι: οι ορμόνες, το στρες, τα γονίδια, κάποια ασθένεια ή άλλοι παράγοντες βάζουν τα δυνατά τους για να διαταράξουν αυτή τη στενή σχέση ανάμεσα σε εσάς και το κεφαλάκι μας. 

Τα καλά νέα είναι ότι πλέον, αυτή η διαδικασία...διαζυγίου είναι αναστρέψιμη και ο καθένας από εμάς έχει τη δυνατότητα να σας προστατέψει. Το μόνο που χρειάζεται είναι εμπιστοσύνη στις ειδικές δυνάμεις της εταιρείας Frezyderm. Από τον καθαρισμό και την ενυδάτωση σας με ειδικά σαμπουάν και μάσκες μαλλιών για άνδρες και γυναίκες, μέχρι την πρόληψη και την προστασία σας με τις ειδικές κάψουλες τριχόπτωσης και το συμπλήρωμα διατροφής παραμένουμε ενωμένοι, υγιείς και λαμπεροί.

Ο χρόνος και οι άλλες αιτίες τριχόπτωσης μπορεί να μας θέλουν κάποιες φορές χωριστά, όμως και εμείς δεν θα κάτσουμε με σταυρωμένα τα χέρια.