Μόνο υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις θα επέστρεφε ο Bryan Cranston στο «Breaking Bad»

bryan-cranston Christopher Smith
ΤΡΙΤΗ, 15 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2019

Η cameo εμφάνιση του Walter White στο «El Camino» άνοιξε την όρεξη των οπαδών της σειράς, όμως ο ηθοποιός βάζει φρένο στις συζητήσεις.

Το περασμένο σαββατοκύριακο κυκλοφόρησε μέσω του Netflix μια spin-off ταινία του «Breaking Bad», το «El Camino», το οποίο αφηγείται την ιστορία του Jesse Pinkman μετά το συγκλονιστικό φινάλε της σειράς to 2013.

Αν και η μοίρα του Walter White ήταν ξεκάθαρη, ο χαρακτήρας κάνει μια cameo εμφάνιση σε ένα flashback, κάτι το οποίο δημιούργησε μεγάλες προσδοκίες στους οπαδούς του «Breaking Bad» για μελλοντικές επανεμφανίσεις, όμως ο Bryan Cranston είναι πιο διστακτικός.

AMC

Σε συνέντευξη του στο Rolling Stone, ο Αμερικάνος ηθοποιός παραδέχτηκε πως είχε ορισμένους ενδοιασμούς με την επιστροφή του στον ρόλο του Walter White για τις ανάγκες του «El Camino». Όπως εξήγησε ο ίδιος, θεωρεί πως ο θάνατος του χαρακτήρα στο φινάλε της σειράς ολοκλήρωσε κατά ένα «τέλειο τρόπο» την πορεία του.

«Εάν [ο Vince Gilligan] ερχόταν και μου έλεγε να κάνουμε την σειρά πάλι, ότι ο Walter White δεν πέθανε και να δούμε αν μπορούμε να το κάνουμε για άλλα δύο-τρία χρόνια, τότε θα έπρεπε να πω πως δεν νομίζω ότι πρέπει να το κάνουμε» δήλωσε ο Cranston.

AMC / Ursula Coyote

Συνεχίζοντας ο 63χρονος ηθοποιός εξήγησε πως «αυτό που έγραψε στο φινάλε της σειράς είναι, για μένα, τέλειο. Οπότε νομίζω πως θα ήταν πρόβλημα εάν ήθελε να [επαναφέρει τον Walter White]. Αλλά ξέρω πως δεν θέλει».

Παράλληλα ο Cranston χάρηκε που το «El Camino» εστίασε στον χαρακτήρα του Aaron Paul και που επανεμφανίστηκε σε μια flashback σκηνή, την οποία χαρακτήρισε «υπέροχη». Ο ηθοποιός ευχαρίστησε τον σκηνοθέτη και σεναριογράφο που σεβάστηκε τον χαρακτήρα και τόνισε πως νιώθει «μεγάλη ευγνωμοσύνη» που συμμετείχε στην spin-off ταινία.