Και οι μεγάλοι έχουν δικαίωμα στην ανωριμότητα

kai-oi-megaloi-exoun-dikaioma-stin-anorimotita

ΠΕΜΠΤΗ, 11 ΙΟΥΛΙΟΥ 2013

Οι Μεγάλοι (2010), η μεγαλύτερη εμπορική επιτυχία του Adam Sandler αποκτά το sequel που της αρμόζει και επιστρέφει με ένα all-star cast. Παρέα με τους Kevin James, Chris Rock και David Spade ο διάσημος κωμικός ηθοποιός πρωταγωνιστεί στο Μεγάλοι 2 και μας χαρίζει μια καλοκαιρινή, απολαυστική κωμωδία για το παιδί που όλοι οι μεγάλοι κρύβουμε μέσα μας.

«Οι Μεγάλοι 2»

Στην καρέκλα του σκηνοθέτη βρίσκεται ο Dennis Dugan, ενώ το σενάριο συνυπογράφουν οι Fred Wolf, Adam Sandler, Tim Herlihy. Προσοχή: η κωμωδία είναι διανθισμένη με '80’s νοσταλγικές πινελιές…

Στην υπόθεση της ταινίας, ο Leny (Adam Sandler) αφήνει την τρέλα του Λος Άντζελες και επιστρέφει με την οικογένειά του στη μικρή πόλη όπου μεγάλωσε για να επανασυνδεθεί με τους φίλους του και να κάνει μια ήρεμη ζωή. Πολύ σύντομα θα έρθει αντιμέτωπος με παλιούς τραμπούκους και τους διαδόχους τους, σχιζοφρενείς οδηγούς λεωφορείων, μεθυσμένους μπάτσους και 400 μασκαρεμένους, απρόσκλητους επισκέπτες που μπουκάρουν στο πάρτι του καλοκαιριού. Τελικά, η τρέλα καραδοκεί παντού.

Παίζουν: Adam Sandler, Kevin James, Chris Rock, David Spade, Salma Hayek, Maya Rudolph, Maria Bello, Nick Swardson, Steve Buscemi. H ταινία προβάλλεται από τη Feeelgood Entertainment.