Dark espresso και άλλες νέες super-hot αποχρώσεις μαλλιών

dark-espresso-kai-alles-3-nees-super-hot-apoxroseis-mallion-nees-super-hot-apoxroseis-mallion
ΤΕΤΑΡΤΗ, 23 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2019

Αναμένεται να δείτε σε πολλά διάσημα -και μη- κεφάλια αυτές τις συγκλονιστικές χρωματικές παλέτες, όλον τον χειμώνα.

Η αλλαγή χρώματος στα μαλλιά δεν είναι εύκολη απόφαση, ωστόσο, δεν υπάρχει και τίποτε πιο διασκεδαστικό από αυτό. Το κύριο πλεονέκτημα μιας αλλαγής χρώματος μαλλιών είναι η εντυπωσιακή ανανέωση της όψης, του στιλ και της διάθεσής σας -ειδικά όσο μπαίνουμε στις πιο μουντές και κρύες και εποχές του χρόνου. Γι’ αυτό, η celebrity colorist του Χόλιγουντ και ιδιοκτήτρια του φημισμένου κομμωτηρίου Mèche Salon στο Μπέβερλι Χιλς, Tracey Cunningham, δίνει τις πιο σικ τάσεις που θα κυριαρχήσουν αυτή τη σεζόν στο χρώμα των μαλλιών. Οι πελάτισσες της Cunningham (ανάμεσά τους οι Gwyneth Paltrow, Jennifer Lopez και οι αδελφές Kardashians) ήδη έχουν κλείσει τα ραντεβού τους και σε λίγο καιρό όλα τα social media θα μιλούν γι’ αυτές τις αποχρώσεις.

Αν ήδη έχετε ανταύγειες ombré, δοκιμάστε το icy blond: Ζητήστε από τον colorist σας πολύ ανοιχτόχρωμα highlights και, αν τα μαλλιά σας τείνουν προς το κίτρινο, επιλέξτε ένα τόνερ με μωβ βάση ώστε να γίνει το χρώμα ακόμη πιο ανοιχτό και λαμπερό.

 Αν είστε butter blonde, δοκιμάστε το copper gold: Αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για τις ξανθιές να αλλάξουν πραγματικά το χρώμα τους, χωρίς στραφούν σε υπερβολές. Το χάλκινο-χρυσό είναι απολύτως φυσικό και πολύ κολακευτικό χρώμα για μια λευκή και καθαρή επιδερμίδα.

Αν είστε αυθεντική μελαχρινή, δοκιμάστε το dark espresso με καραμελί ανταύγειες: Ο πιο συναρπαστικός αλλά και ταυτόχρονα ασφαλής τρόπος για να χαρίσετε μια έξτρα φωτεινότητα στο πρόσωπό σας, με ένα πλούσιο και γεμάτο χρώμα σαν το dark espresso. Αν μάλιστα έχετε αρκετά ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα, προσθέστε και μερικά highlights στην απόχρωση του caramel για ακόμη πιο σικ φωτεινότητα.

Αν τα μαλλιά σας είναι καστανόξανθα, δοκιμάστε το bronde: Εκεί που τα ξανθά μαλλιά συναντούν τα καστανά, βρίσκει έδαφος για μια υπέροχη αλλαγή χρώματος το bronde. Στην ουσία, πρόκειται για ανταύγειες μαλλιών που κινούνται ανάμεσα στις δύο αυτές αποχρώσεις και έχουν την μαγική ικανότητα να κολακεύουν ένα ευρύ φάσμα αποχρώσεων του δέρματος. Συνδυάζοντας τις τεχνικές balayage και ombre, το bronde είναι η τέλεια επιλογή για όσες γυναίκες θέλουν να αφήνουν στην περιέργεια όσους τις ρωτούν: ξανθιά ή μελαχρινή; 

THE BEAUTY TEAM