«Star Wars»: Το τέλος των Skywalker θα στιγματίσει τον μακρινό γαλαξία

star-wars
ΤΕΤΑΡΤΗ, 23 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2019

Το τελικό τρέιλερ της ένατης και τελευταίας ταινίας της σειράς είναι γεμάτο πλούσια δράση και υπόσχεται μεγάλες συγκινήσεις.

Τον Δεκέμβριο ολοκληρώνεται η τρίτη τριλογία «Star Wars» με την κυκλοφορία του «The Rise Of Skywalker» και η Disney έδωσε στην δημοσιότητα το τελικό τρέιλερ της ταινίας που έγραψε και σκηνοθέτησε ο J.J. Abrams.

Στο νέο τρέιλερ εμφανίζονται όλοι οι ήρωας της ταινίας – η Rey (Daisy Ridley), ο Kylo Ren (Adam Driver), ο Finn (John Boyega), ο Poe (Oscar Isaac), ο C-3PO (Anthony Daniels), αλλά και η πριγκίπισσα Leia, την οποία ενσαρκώνει η Carrie Fisher.

«Ο κόσμος μου λέει συνέχεια πως με ξέρει… κανείς δεν με ξέρει» μονολογεί η Rey αναφορικά με την σχέση που έχει αναπτύξει με την Δύναμη, ενώ ο επιβλητικός Kylo Ren εμφανίζεται για να πει πως γνωρίζει πραγματικά ποια είναι.

Το τρέιλερ είναι γεμάτο από εντυπωσιακά πλάνα που δείχνουν πως η Αντίσταση κατάφερε να ανακτήσει τις δυνάμεις της μετά το τέλος του «Τελευταίοι Τζεντάι» του Rian Johnson, αλλά και πως το Πρώτο Τάγμα βρίσκεται στα πρόθυρα κατάκτησης του γαλαξία.

Σε μια από τις πιο συγκινητικές στιγμές του τρέιλερ, ο C-3PO ανακοινώνει στους υπόλοιπους ήρωες πως βλέπει για τελευταία φορά τους φίλους τους, αφήνοντας να εννοηθεί πως πρόκειται να κάνει μια μεγάλη θυσία.

Στην νέα ταινία επιστέφουν οι Maz Kanata (Lupita ​Nyong’o), Hux (Domhnall Gleeson), Rose Tico (Kelly Marie Tran) και Chewbacca (Joonas Suotamo), ενώ οι Richard E. Grant, Naomi Ackie, Dominic Monaghan, Matt Smith και Keri Russell ερμηνεύουν νέους χαρακτήρες.

Από το καστ της original τριλογίας επιστρέφουν ο Mark Hamill ως Luke Skywalker, ο Billy Dee Williams στον ρόλο του Lando Calrissian, ο Denis Lawson ως Wedge Antilles και ο Ian McDiarmid ως Αυτοκράτορας Palpatine.