Η μητέρα της Lady Gaga εξηγεί πώς διαχειρίστηκε τα προβλήματα ψυχικής υγείας της κόρης της

lady-gaga-cynthia-germanotta Evan Agostini
ΣΑΒΒΑΤΟ, 26 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2019

«Αυτό που χρειάζονται πραγματικά τα παιδιά είναι τα παίρνουμε σοβαρά και να καταλαβαίνουμε τι λένε» τόνισε σε συνέντευξή της.

Η Cynthia Germanotta, μητέρα της Lady Gaga, μίλησε ανοιχτά για το πώς διαχειρίστηκε τα προβλήματα ψυχικής υγείας της κόρης της. Η 33χρονη pop star δεν έχει κρύψει το γεγονός ότι έχει αντιμετωπίσει κατάθλιψη, άγχος και διαταραχή μετατραυματικού στρες στα παιδικά και εφηβικά χρόνια της.

«Ως γονιός, δεν ήμουν έτοιμη να τα διαχειριστώ πραγματικά. Η Stefani ήταν πολύ μοναδική και δεν την εκτιμούσαν πάντοτε οι συνομήλικοί της με αποτέλεσμα να περάσει δύσκολες εποχές - ταπεινωμένη, ταλαιπωρημένη και απομονωμένη» δήλωσε η Germanotta στην εκπομπή «This Morning» του CBS.

«Καμία οικογένεια δεν είναι άτρωτη σε αυτό και όλοι θα πρέπει να μάθουμε πού θα πάμε και σε ποιον θα στραφούμε εάν συμβεί κάτι τέτοιο στην οικογένειά μας. Το πιο σημαντικό πράγμα που μπορούν να κάνουν οι γονείς είναι να ακούσουν πραγματικά και να καταλάβουν» συνέχισε η μητέρα της Lady Gaga.

AP/REX/Shutterstock / Kirsty Wigglesworth

Αυτό που θεωρεί ότι έμαθε από τις εμπειρίες με την κόρη της είναι να ακούει και να επιβεβαιώνει τα συναισθήματά της. «Νομίζω ως γονείς το φυσικό ένστικτό μας είναι να αναζητούμε λύσεις σε προβλήματα, όταν στην πραγματικότητα αυτό που πραγματικά χρειάζονται τα παιδιά είναι τα παίρνουμε σοβαρά και να καταλαβαίνουμε τι λένε».

«Όλοι έχουμε ψυχική υγεία, αλλά ως άτομα σε μια κοινωνία δεν την αντιμετωπίζουμε πάντα όπως τη σωματική υγεία. Νομίζω πως θέτει ένα παράδειγμα για τον κόσμο που ακούει και θεωρώ πως η δύναμη της αφήγησης είναι πολύ σημαντική, γιατί βοηθάει όταν οι άνθρωποι αντιλαμβάνονται πως δεν είναι μόνοι» κατέληξε η Germanotta.