Η Jane Fonda βραβεύτηκε με BAFTA κατά τη διάρκεια νέας σύλληψης

Jane-fonda J. Scott Applewhite
ΤΡΙΤΗ, 29 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2019

«Λυπάμαι που δεν βρίσκομαι εκεί, αλλά όπως μπορεί να έχετε μάθει, τελευταία με συλλαμβάνουν» τόνισε η Αμερικανίδα ηθοποιός.

Το φαινόμενο της κλιματικής αλλαγής έχει ωθήσει την Jane Fonda να κατέβει στους δρόμους για να διαδηλώσει κατά της στάσης της αμερικάνικης κυβέρνησης και μέχρι στιγμής έχει συλληφθεί τρεις φορές έξω από το Κογκρέσο.

AP/Shutterstock / J. Scott Applewhite

Η τελευταία σύλληψη της χολιγουντιανής σταρ την περασμένη Παρασκευή - αυτή την φορά μαζί με τον Ted Danson - ήταν μάλιστα μάλιστα επεισοδιακή, αφού την ώρα που απομακρυνόταν με χειροπέδες από την αστυνομία, η ίδια ευχαρίστησε του διοργανωτές των BAFTA του Λος Άντζελες που την τίμησαν με το Stanley Kubrick Britannia Award για την προσφορά της στον κινηματογράφο.

«Λυπάμαι που δεν βρίσκομαι εκεί, αλλά όπως μπορεί να έχετε μάθει, τελευταία με συλλαμβάνουν. Έχω αποφασίσει ότι χρειάζεται να το κάνω αυτό περισσότερο, οπότε μετακόμισα στην Ουάσιγκτον  για τέσσερις μήνες και προσπαθώ να κλιμακώσω την αίσθηση του επείγοντος που χρειάζεται. Σε κάθε περίπτωση, για αυτό δεν είμαι μαζί σας απόψε, αλλά είναι για καλό σκοπό» αναφέρει η Fonda σε ένα βίντεο.

AP/Shutterstock / J. Scott Applewhite

Στην συνέχεια η ηθοποιός εμφανίζεται να φωνάζει «ευχαριστώ BAFTA», «Stanley Kubrick» και «νιώθω μεγάλη τιμή», προτού αστυνομικοί την βάλουν σε ένα περιπολικό.