Αυξητική στήθους: τρόποι και τεχνικές

derma-gunaika
ΚΥΡΙΑΚΗ, 03 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2019

Η πλαστική και αυξητική στήθους είναι η προσθετική επέμβαση του στήθους με ενθέματα σιλικόνης ή και με λίπος

  Αυξητική στήθους με ενθέματα σιλικόνης

Η αυξητική στήθους ανήκει στις δημοφιλείς επεμβάσεις της πλαστικής χειρουργικής και γίνεται με ενθέματα σιλικόνης ή και με λίπος. Σήμερα, μετά από 19 χρόνια εμπειρίας με την μέθοδο της αυξητικής στήθους, μπορούμε να πούμε ότι είναι η επέμβαση που έχει ευχαριστημένες ασθενείς αλλά θα πρέπει να λάβουμε υπ' όψιν μας ότι έχει πολλά μυστικά τόσο στη διαδικασία επιλογής της μεθόδου όσο και στη διαδικασία επιλογής του είδους και του μεγέθους του ενθέματος σιλικόνης.

Βασικές αρχές της αυξητικής στήθους

-Επιλογή πλαστικού χειρουργού ειδικού στην αυξητική στήθους.

-Αναλυτική συζήτηση στο ιατρείο κυρίως σχετικά με το μέγεθος του ενθέματος. Θα πρέπει να έχετε πλήρη ενημέρωση από τον πλαστικό χειρουργό για το πώς εξελίσσεται μια επέμβαση προσθετικής στήθους από την ημέρα που θα την κάνετε.

-Λάβετε σοβαρά υπ'όψιν ότι την επέμβαση δεν την κάνετε μόνο για την ηλικία που είστε τώρα, αλλά για πολλά χρόνια, μια και τα ενθέματα της Mentor που χρησιμοποιούμε μας έχουν δώσει εξαιρετικά αποτελέσματα αλλά και διαχρονικότητα του αποτελέσματος.

-Αφήστε τον πλαστικό χειρουργό να σας βοηθήσει με την επιλογή μεγέθους, εφόσον έχει εικόνα των ασθενών του χρόνια αφότου υποβλήθηκαν στην εν λόγω επέμβαση

-Μην βιάζεστε να βάλετε ένα μεγάλο ένθεμα που μπορεί αργότερα να μετανιώσετε. Εδώ ισχύει το «παν μέτρον άριστον».

=Ενημερωθείτε για τις άμεσες αλλά και τις απώτερες επιπλοκές. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε γιατί σήμερα ένας ειδικός στην προσθετική στήθους πλαστικός χειρουργός αντιμετωπίζει κάθε πρόβλημα.

-Μην ασχολείστε με τις τεχνικές λεπτομέρειες αλλά με το αποτέλεσμα που θέλετε να έχετε. Λάβετε ύπ' όψιν όσες δεν έχουν κάνει παιδιά ακόμη,ότι το χειρουργημένο στήθος μεγαλώνει με την εγκυμοσύνη, οπότε θα πρέπει να ξέρετε πως το πολύ μεγάλο ένθεμα μπορεί να προκαλέσει πτώση του στήθους μετά.

-Η ανάρρωση με τη νέα μέθοδο της υπερδιάτασης μας δίνει μια ανώδυνη επέμβαση χωρίς πόνο και η γυναίκα μπορεί να διαχειρισθεί την επέμβαση έυκολα από την πρώτη ημέρα όσον αφορά τις κινήσεις των χεριών.

-Πρέπει μετά το τέλος της επέμβασης, σύμφωνα με το πρωτόκολλο του πλαστικού χειρουργού, να ελέγχετε το στήθος μια φορά τον χρόνο με υπέρηχο και κάθε 3 χρόνια με μαγνητική τομογραφία για έλεγχο των ενθεμάτων. Συνεπώς, να έχετε επικοινωνία με τον γιατρό σας μια φορά τον χρόνο.

Μπορείτε να δείτε περισσότερες λεπτομέρειες στο κεντρικό μας website.

Φωτογραφίες αυξητικής στήθους στο πλούσιο αρχείο του website του Νώντα Καποσίτα

Νώντας Καποσίτας M.D, PhD, πλαστικός χειρουργός
Εξειδικευθείς στο University of Illinois at Chicago, USA
Διδάκτωρ της Ιατρικής σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών

https://kapositas.gr