Ξανά μαζί οι Rage Against The Machine

rage-against-the-machine
ΤΡΙΤΗ, 05 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2019

Ο Zach de la Rocha και η ανατρεπτική παρέα του θα επιστρέψουν στην ενεργό δράση και θα παίξουν στο Coachella το 2020.

Ένα από τα σπουδαιότερα rock συγκροτήματα της δεκαετίας του 1990, οι Rage Against The Machine ανακοίνωσαν την επιστροφή τους για μια σειρά συναυλιών την άνοιξη του 2020.

Η σχετική ανακοίνωση έγινε του προφίλ τους στο Twitter, όπου αποκάλυψαν με έναν λιτό τρόπο τις πέντε επερχόμενες συναυλίες, συμπεριλαμβανομένων δύο εμφανίσεων στο φεστιβάλ Coachella.

Οι Rage Against The Machine σχηματίστηκαν το 1991 και διαλύθηκαν το 2000 έχοντας κυκλοφορήσει τέσσερα άλμπουμ – ένα ομώνυμο το 1992, το «Evil Empire» το 1996, το «The Battle of Los Angeles» το 1999 και την συλλογή διασκευών «Renegades» το 2000. Από το 2007 έως το 2011 έδωσαν περιορισμένο αριθμό συναυλιών, με την τελευταία να πραγματοποιείται στο Λος Άντζελες.

Μετά την διάλυση τους, ο τραγουδιστής Zack de la Rocha εργάστηκε πάνω σε μια σειρά solo project και το 2008 δημιούργησε το electro/rock hip-hop σχήμα One Day As A Lion με τον Jon Theodore των Mars Volta και τον Joey Karam των The Locust.

Τα υπόλοιπα μέλη των Rage Against The Machine – οι Tim Commerford, Tom Morello και Brad Wilk – συνεργάστηκαν με τον Chris Cornell των Soundgarden και κυκλοφόρησαν τρία άλμπουμ ως Audioslave, από το 2001 έως το 2007.

Shutterstock / Greg Allen

Μετά την διάλυση και των Audioslave, οι Commerford, Morello και Wilk σχημάτισαν τους Prophets Of Rage το 2016 με τους Chuck D και DJ Lord των Public Enemy και τον B-Real των Cypress Hill, οι οποίοι το περασμένο καλοκαίρι πέρασαν από τα μέρη μας.