Τι απέγινε ο χαρακτήρας του Leonardo DiCaprio μετά το φινάλε του «Κάποτε… στο Χόλιγουντ»;

once-upon-a-time-in-hollywood
ΤΕΤΑΡΤΗ, 06 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2019

Ο Quentin Tarantino αποκάλυψε την μοίρα του Rick Dalton μετά τα δραματικά γεγονότα της ένατης ταινίας του.

Το «Κάποτε… στο Χόλιγουντ» ολοκληρώνεται κατά έναν ικανοποιητικό τρόπο, αφού ο Leonardo DiCaprio που ενσαρκώνει τον Rick Dalton έχει αποτρέψει τον φόνο της Sharon Tate (Margot Robbie) και των φίλων της, αλλάζοντας έτσι τον ρου της ιστορίας. Η καριέρα του Dalton φαίνεται να έχει ανακάμψει – μετά το σχετικά πετυχημένο πέρασμα του από την Ιταλία – όμως πολλοί θεατές έχουν αναρωτηθεί για το τι συνέβη στο χαρακτήρα αργότερα.

Σε μια νέα συνέντευξη που παραχώρησε στο podcast της Margaret Cho, ο Quentin Tarantino έδωσε μια απάντηση στο συγκεκριμένο ερώτημα, τονίζοντας πως υπάρχουν διαφορετικές εκδοχές – ανάλογα του τι πιστεύει ο θεατής ότι συμβολίζει ο Rick Dalton. Πιο συγκεκριμένα ο σκηνοθέτης αναφέρθηκε στις περιπτώσεις των George Maharis – ο οποίος μεσουράνησε στην τηλεοπτική δραματική σειρά «Route 66» – και Tye Hardin, πρωταγωνιστή στης σειράς γουέστερν «Bronco».

O Quentin Tarantino πιστεύει πως η πορεία του Rick Dalton μετά το τέλ της ταινίας του θα θύμιζε αυτή των George Maharis και Tye Hardin.

«Νομίζω πως είναι ένας συνδυασμός ορισμένων [ηθοποιών της δεκαετίας του 1960]. Αυτό που εύκολα θα μπορούσε να συμβεί, ακόμα και εάν είχε λίγη μεγαλύτερη επιτυχία στην δεκαετία του 1970 από όσο ίσως θεωρώ, αυτό που πιστεύω ότι θα γινόταν, επειδή συνέβη σε πολλούς από αυτούς, ήταν πως στα τέλη των 70s και τις αρχές των 80s, πολλοί από αυτούς τους σκληροτράχηλους τηλεοπτικούς πρωταγωνιστές του 50 και 60, άρχισαν να εμφανίζονται σε τηλεοπτικές σειρές ξανά, αλλά ως βετεράνοι αστυνομικοί – το αφεντικό που στέλνει τους νεότερους αστυνομικούς σε αποστολές».

Ο Αμερικάνος σκηνοθέτης έχει πολλά σχέδια για την συνέχεια, ανάμεσα στα οποία είναι και ένα τηλεοπτικό γουέστερν για το Netflix, όμως παραμένει αμφίβολο εάν ο DiCaprio θα μπορέσει να συμμετάσχει ως Rick Dalton. Δεδομένης της διασύνδεσης των ταινιών του Tarantino, μένει να φανεί εάν ο χαρακτήρς θα κάνει κάποια εμφάνιση στην δέκατη και τελευταία ταινία του σκηνοθέτη.