Οι «άλλοι» τρόποι καλλωπισμού με ένα serum

oi-alloi-tropoi-kallopismou-me-ena-serum
ΤΕΤΑΡΤΗ, 06 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2019

Οδηγήσετε το παιχνίδι της ομορφιάς σας σε υψηλότερο επίπεδο με μερικά κόλπα εναλλακτικής χρήσης ενός ορού προσώπου.

Ο ορός προσώπου αποτελεί μια ισχυρή πηγή φροντίδας της επιδερμίδας, και για πολλές γυναίκες, λίγο απέχει από μαγικό φίλτρο διατήρησης της νεότητας του προσώπου. Η αλήθεια είναι ότι μέσα σε ένα τέτοιο προϊόν κρύβονται ευεργετικά συστατικά (από αγνά έλαια και βιταμίνες έως υαλουρονικό οξύ και πεπτίδια) σε υψηλή συγκέντρωση και συμπυκνωμένη μορφή με σκοπό την εντατική φροντίδα του δέρματος. Σύμφωνα με όλες τις επιστημονικές έρευνες, ένα serum έχει την ικανότητα να θρέφει το δέρμα διεισδύοντας και στις τρεις στοιβάδες της επιδερμίδας προσφέροντας μοναδικά αναπλαστικά οφέλη. Παράλληλα, έχει ισχυρή αντιοξειδωτική και αντιρυτιδική δράση, ενισχύοντας την παραγωγή κολλαγόνου και συμβάλλοντας στην λείανση των ρυτίδων.

Αλλά η χρήση του ορού δεν σταματά εδώ. Η διάσημη αισθητικός του Χόλιγουντ Joanna Vargas, δίνει μερικές επιπλέον εφαρμογές του ορού προσώπου για ζητήματα ομορφιάς που απασχολούν το μακιγιάζ, τα νύχια ή και τα φρύδια σας!

Δουλέψτε το ως highlighter: Χρειάζεστε μια  γρήγορη και αέρινη αίσθηση λάμψης και υγείας των ζυγωματικών σας; Αφού ολοκληρώσετε το μακιγιάζ, βάλτε μερικές σταγόνες serum στο σφουγγαράκι του foundation και ταμπονάρετε ελαφρά τα μάγουλα και τη γέφυρα της μύτης. Χαρίζει έξτρα διάσταση στα χαρακτηριστικά του προσώπου.

Μετατρέψτε το concealer σε ενυδατική φόρμουλα κάλυψης: Μήπως το concealer που χρησιμοποιείτε δεν αναμειγνύεται εύκολα και δυσκολεύεστε να καλύψετε τις πολύ λεπτές γραμμές έκφρασης; Αρκεί μια σταγόνα από τον ορό σας -την οποία θα ανακατέψετε με την ποσότητα concealer που θα απλώσετε-, για να μετατρέψετε την κάλυψη των ατελειών σε μια απλή, αποτελεσματική και βαθιά προστατευτική κίνηση, με έξτρα αντιρυτιδικές ιδιότητες.

Μαλακώστε παρανυχίδες και πετσάκια: Έχετε ξερά κομμάτια από νεκρά κύτταρα γύρω από τα νύχια των χεριών ή των ποδιών σας, που δύσκολα φύγουν με την απολέπιση; Ο ευκολότερος τρόπος για να το πετύχετε είναι ένα πεντάλεπτο μασάζ με μερικές σταγόνες ορού στην περιοχή όπου εμφανίζονται πετσάκια και παρανυχίδες, διασφαλίζοντας την υγεία και την άριστη εικόνα των νυχιών σας.

Περιποιηθείτε τα φρύδια σας: Μήπως τα φρύδια σας είναι μονίμως ατίθασα, ξηρά και εύθραυστα; Δείτε έναν εύκολο τρόπο να τα τιθασεύσετε και να διατηρούνται πλούσια και καλοσχηματισμένα όλη μέρα: Απλώστε μια σταγόνα serum σε ένα καθαρό βουρτσάκι μάσκαρα και περάστε το πάνω από τα φρύδια σας -με τη φορά που αναπτύσσονται οι τρίχες. Αυτό όχι μόνο θα τα δαμάσει, αλλά τα ευεργετικά συστατικά του ορού θα τα βοηθήσει να δείχνουν πιο πυκνά, ζωηρεύοντας το βλέμμα σας στο λεπτό.

THE BEAUTY TEAM