Ακούστε το νέο single του George Michael

george-michael Slavko Sereda
ΤΕΤΑΡΤΗ, 06 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2019

Το «This Is How (we Want You To Get High)» είναι το πρώτο τραγούδι που κυκλοφορεί μετά τον ξαφνικό θάνατο του το 2016.

Η οικογένεια του George Michael έδωσε στην δημοσιότητα το «This Is How (We Want You To Get High)», το πρώτο single του Βρετανού μουσικού που κυκλοφορεί μετά τον ξαφνικό θάνατο του το 2016. Το τραγούδι συμπεριλαμβάνεται στο soundtrack της ρομαντικής κωμωδίας «Last Christmas», που είναι εμπνευσμένη από την κλασική επιτυχία των Wham!.

Σύμφωνα με τις επίσημες ανακοινώσεις, ο George Michael ηχογράφησε το κομμάτι στο στούντιο λίγο πριν πεθάνει και είναι η πρώτη του κυκλοφορία πρωτότυπου υλικού εδώ και εφτά χρόνια. Οι στίχοι εστιάζουν στα προβλήματα της κοινωνίας και χαρακτηρίζονται από το αυτοαναφορικό και πικάντικο χιούμορ του Michael.

Μαζί με το single, κυκλοφόρησε ένα βιντεοκλίπ με τους στίχους και τον George Michael σε animated μορφή να ερμηνεύει το νέο τραγούδι.

Το «Last Christmas» σε σκηνοθεσία του Paul Feig και σενάριο των Emma Thompson και Bryony Kimmings κυκλοφορεί στις ελληνικές αίθουσες την Πέμπτη 14 Νοεμβρίου. Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Emilia Clarke, Henry Golding και Michelle Yeoh μεταξύ άλλων, ενώ το soundtrack περιλαμβάνει επιτυχίες των Wham! και solo υλικό του George Michael.