Παραλίγο «κυρία Pattinson» η Kristen Stewart

kristen-stewart
ΤΕΤΑΡΤΗ, 06 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2019

Η χολιγουντιανή σταρ αποκάλυψε πως θα παντρευόταν τον συμπρωταγωνιστή της στις ταινίες «Twilight» εάν της είχε κάνει πρόταση γάμου.

Η Kristen Stewart έγινε παγκοσμίως γνωστή στα 18 της για τον ρόλο της ως Bella Swan στις ταινίες «Twilight» δίπλα στον Edward Cullen που ενσάρκωσε ο Robert Pattinson. Όπως συμβαίνει σε τέτοιες περιπτώσεις, ο έρωτας των δύο χαρακτήρων επί σκηνής μετουσιώθηκε σε πραγματική σχέση μεταξύ των δύο ηθοποιών.

Η Αμερικανίδα ηθοποιός συνήθως αποφεύγει τα φώτα της δημοσιότητας στην προσωπική της ζωή, όμως σε πρόσφατη συνέντευξη της στον Howard Stern μίλησε για την σχέση της με τον Pattinson, όπου και παραδέχτηκε πως θα τον παντρευόταν.

«Είμασταν μαζί για χρόνια, ήταν ο πρώτος μου έρωτας. Ήμουν τόσο ερωτευμένη με το αγόρι μου από το σχολείο, όμως εγώ και ο Rob είμασταν λίγο μεγαλύτεροι» δήλωσε η Stewart, εξηγώντας πως αντιμετώπισαν πολλά προβλήματα στην σχέση τους στην προσπάθεια τους να αποφύγουν τους παπαράτσι, τους οποίους χαρακτήρισε «κλέφτες».

REX/Shutterstock

Αναφορικά με τις σχέσεις που αναπτύσσονται μεταξύ ηθοποιών κατά την διάρκεια γυρισμάτων, η Stewart θεωρεί είναι «το μεγαλύτερο λάθος» που μπορεί να κάνει κανείς, συμπληρώνοντας όμως πως η ίδια «δεν μπορούσε να κάνει κάτι» για αυτό. Παράλληλα διασκέδασε τις φήμες που ήθελαν την σχέση τους να είναι ψεύτικη, τονίζοντας πως «μετά από όλα αυτά τα χρόνια» δεν θα μπορούσε να ζει ένα ψέμα.

Όταν ρωτήθηκε εάν είχε σκεφτεί ποτέ να παντρευτεί με τον Pattinson, η Stewart απάντησε γελώντας και με λίγο δισταγμό πως η ίδια το ήθελε, αλλά τελικά δεν έγινε κάτι τέτοιο. Επιμένοντας, ο Stern ρώτησε την ηθοποιό εάν θα παντρευόταν τον Pattinson σε περίπτωση που της έκανε πρόταση γάμου, με την ίδια να απαντά ξανά πως δεν ξέρει.

Kevy/Jwn/Backgrid

«Δεν είμαι εξαιρετικά παραδοσιακή, αλλά ταυτόχρονα, σε κάθε σχέση μου νόμιζα πως ήμουν. Ποτέ δεν ήμουν ποτέ το πιο χαλαρό άτομο» συμπλήρωσε η Stewart. Στην συνέχεια η 29χρονη ηθοποιός εκτίμησε πως θα παντρευτεί στο μέλλον και ότι νιώθει ερωτευμένη με την Dylan Meyer, ενώ ανυπομονεί να της κάνει πρόταση γάμου.