Το μέλλον της επιδερμίδας σας βρίσκεται ήδη εδώ

gunaika-omorfia-kokkina-mallia
ΠΕΜΠΤΗ, 07 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2019

Με ένα εντυπωσιακό event, η Lancôme παρουσίασε τον πρωτοποριακό ορό νεότητας, Advanced Génifique.

Έπειτα από 15 χρόνια συνεχούς έρευνας, η Lancôme ανεβάζει πολύ ψηλά τον πήχη στον παγκόσμιο κλάδο των προϊόντων περιποίησης, παρουσιάζοντας στην Αθήνα το νέο ορό Advanced Génifique -πρωταγωνιστή του μέλλοντος στην φροντίδα της επιδερμίδας.

Alexandros Kolokythas
Λίγα λόγια για τον ορό Advanced Génifique: Οι επιστήμονες των εργαστηρίων της Lancôme έχουν διαπιστώσει ότι το μικροβίωμα κάθε ανθρώπου είναι μοναδικό -όπως και η υπογραφή μας, είναι εξίσου μοναδικό με το DNA ή με το δακτυλικό μας αποτύπωμα. Είναι ένα ευεργετικό ζωντανό οικοσύστημα μικροοργανισμών που αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της επιφάνειας της επιδερμίδας και η ισορροπία του είναι απαραίτητη για την καλή υγεία και εμφάνιση της επιδερμίδας. Ο ανανεωμένος ορός Advanced Génifique είναι εμπλουτισμένος με 7 κλάσματα πρεβιοτικών και προβιοτικών και δρα στο μικροβίωμα της επιδερμίδας, βοηθώντας την επιδερμίδα να αποκαθίσταται γρηγορότερα, να αισθάνεται πιο δυνατή και να δείχνει εμφανώς πιο νεανική.

Alexandros Kolokythas
Λίγα λόγια για τη Lancôme: Ο θρυλικός γαλλικός οίκος καλλυντικών επιβεβαιώνει ότι η ευτυχία είναι η πιο ελκυστική ομορφιά, ένα βαθύ, συγκλονιστικό συναίσθημα που ξυπνά όλες τις αισθήσεις. Ο στόχος της μάρκας είναι να δίνει σε κάθε γυναίκα τη δυνατότητα να «ανθίζει», να αναδεικνύει την ομορφιά και τη θηλυκότητά της, σε όποια ηλικία κι αν βρίσκεται, όποιος κι αν είναι ο δικός της τρόπος έκφρασης της ομορφιάς.

Η άφιξη του Advanced Génifique της Lancôme γιορτάστηκε στις 22 Οκτωβρίου στον γεμάτο θετική ενέργεια χώρο της εταιρείας Do It For Fun PR στο Κολωνάκι, ο οποίος άνοιξε τις πόρτες τους και υποδέχτηκε celebrities και δημοσιογράφους στους διαφορετικούς χώρους του κτιρίου, το οποίο είχε διαμορφωθεί σε ένα καλαίσθητο εκθεσιακό κέντρο (μεταξύ άλλων παρευρέθηκαν: Έλλη Κοκκίνου, Κατερίνα Γκαγκάκη, Ράνια Θρασκιά, Άννα Πρέλεβιτς, Ελένη Βαΐτσου, Κωνσταντίνα Μιχαήλ, Αναστασία Περράκη, Κατερίνα Καινούριου, Δήμητρα Ζαχοπούλου, Αλεξάνδρα Κατσαΐτη, Δώρα Κατσικογιάννη, Κατερίνα Ευαγγελινού, Χρυσιάννα Ανδριοπούλου, Φωτεινή Πετρογιάννη). Οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να ανακαλύψουν τη νέα σύσταση του ορού Advanced Génifique με τις προηγμένες επιστημονικές καινοτομίες και να δεχτούν τις ευεργετικές του ιδιότητες σε ατομικές κούρες ομορφιάς.

THE BEAUTY TEAM