Πώς θα βγείτε αλώβητες από μια θεραπεία με laser

pos-tha-bgeite-alobites-apo-mia-therapeia-me-laser
ΠΕΜΠΤΗ, 07 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2019

Μυστικά για πριν και μετά την επίσκεψή σας σε ένα στούντιο αισθητικής για μια δραστική θεραπεία ομορφιάς.

Σκοπεύετε να κάνετε θεραπεία peeling ή αποτρίχωσης με laser και θέλετε να προετοιμάσετε την επιδερμίδα σας για να μεγιστοποιήσετε τα αποτελέσματα; Μήπως, πάλι, προχωρήσατε ήδη στη θεραπεία, αλλά περιμένοντας να θαυμάσετε τα αποτελέσματα, θέλετε να καταπραΰνετε την επιδερμίδα σας και να εξαφανίσετε την ερυθρότητα που εμφανίστηκε; Η λύση βρίσκεται στα προϊόντα περιποίησης που είναι ειδικά σχεδιασμένα να προστατεύουν την επιδερμίδα σας και να μειώνουν τον χρόνο αποθεραπείας μετά από μια δραστική κούρα στην αισθητικό, ώστε να επιστρέψει η επιδερμίδα σας στη φυσιολογική της κατάσταση.

Η χρήση εξειδικευμένων προϊόντων πριν και μετά από μια θεραπεία με laser είναι ζωτικής σημασίας: Πριν την αισθητική διαδικασία, τα προϊόντα θα προετοιμάσουν την επιδερμίδα σας. Μετά την επέμβαση, συνιστάται η χρήση επανορθωτικής/καταπραϋντικής κρέμας μέχρι να υποχωρήσει η ερυθρότητα και το ξεφλούδισμα, ώστε να ενισχύσετε τη διαδικασία επούλωσης της επιδερμίδας και να αποφύγετε πιθανή δυσάρεστη αίσθηση «τραβήγματος». Στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε εξειδικευμένα προϊόντα αντιγηραντικής περιποίησης για να μεγιστοποιήσετε τη δράση της θεραπείας, ενώ ιδιαίτερα απαραίτητη είναι η χρήση προϊόντος με υψηλό δείκτη προστασίας μετά την διαδικασία για να αποφύγετε τον κίνδυνο υπερχρώσεων στο δέρμα.

 Ένα μήνα πριν την επίσκεψη για θεραπεία laser: Κάθε πρωί, εφαρμόστε μια καταπραϋντική κρέμα εντατικής προστασίας με SPF 50 (προτιμήστε κάποια φόρμουλα που είναι εμπλουτισμένη με εκχύλισμα χαμομηλιού) και εφαρμόστε άλλες δυο φορές μέχρι το βράδυ.

Την εβδομάδα μετά τη θεραπεία laser: Δυο φορές τη μέρα εφαρμόζετε ενυδατική κρέμα χωρίς άρωμα και χρώμα (eπιλέξτε μια φόρμουλα εμπλουτισμένη με ψευδάργυρο και υαλουρονικό οξύ, που επιταχύνει την επούλωση της επιδερμίδας, βελτιώνει την ποιότητά της, ενώ καταπραΰνει άμεσα και βοηθά στη μείωση του χρόνου αποθεραπείας). Aνά τακτά χρονικά διαστήματα απλώνετε αντιηλιακή κρέμα με υψηλό δείκτη προστασίας (ακόμη και αν δεν εκτίθεστε άμεσα στην ηλιακή ακτινοβολία). Σημαντικό είναι επίσης να μην τρίβετε έντονα το δέρμα στην περιοχή που υποβληθήκατε σε θεραπεία με laser και, οπωσδήποτε απαγορεύεται η χρήση προϊόντων απολέπισης. Ακόμη και το μπάνιο σας πρέπει να γίνεται με ήπια αφρόλουτρα ή σαπούνια και για το στέγνωμα του δέρματος χρησιμοποιήστε μαλακή πετσέτα με ταμποναριστές κινήσεις.

 ΤΗΕ ΒΕΑUTY TEAM