Ποια είναι η ιδανική, νέα κουπ για τα μαλλιά σας;

gunaika-ksanthia-mallia
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 08 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2019

Ενημερωθείτε για τις τελευταίες τάσεις του hairstyling και μάθετε πόσο εύκολα θα τις εφαρμόσετε με επιτυχία στα δικά σας μαλλιά.

Βαρεθήκατε το στυλ των μαλλιών σας και θέλετε να δημιουργήσετε ένα ανανεωμένο και εντυπωσιακό look χωρίς να αλλάξετε καθόλου το μέγεθος ή το χρώμα τους; Η Justine Marjan, beauty influencer και αποκλειστική hairstylist της TRESemme στη Νέα Υόρκη, έχει τις λύσεις.

Αν έχετε μακριά ίσια μαλλιά, δοκιμάστε το πολλαπλό layering: Μαλλιά που παραμένουν ως επί το πλείστον μακριά και λυμένα χρειάζονται απαραίτητα ένα στυλ με διαφορετικά επίπεδα που θα τα διατηρεί ζωηρά και γεμάτα όγκο κάθε στιγμή. «Ζητήστε από τον κομμωτή σας τελειώματα που να συγκλίνουν προς το πρόσωπό σας και τα οποία θα ξεκινούν από το ύψος του πιγουνιού και θα καταλήγουν στους ώμους», λέει η Marjan και προσθέτει: «Αυτή η κουπ κολακεύει όλα τα σχήματα προσώπου εκτός από τα μακρόστενα».

Αν έχετε μακρύ καρέ, επιλέξετε το wavy style: «Οι ακανόνιστες τούφες αφήνουν τον κυματισμό τους να κάνει όλη τη δουλειά σε αυτή την κουπ. Αφήστε λίγο μακρύτερες τούφες στα πλαϊνά του κεφαλιού (ειδικά κοντά στα αφτιά και στον αυχένα), για να δείχνετε ταυτόχρονα sportive και σέξι. Είναι ιδανικό για οβάλ και ωοειδή σχήματα προσώπου, βοηθώντας να αναδειχθούν πιο δυναμικά τα χαρακτηριστικά του. Για καλύτερο αποτέλεσμα, απλώστε μικρές ποσότητες κεριού ή κρέμας διαμόρφωσης σε κάθε τούφα ξεχωριστά από τα πίσω προς τα εμπρός χρησιμοποιώντας τα δάχτυλά σας για να δημιουργείς τους κυματισμούς της αρεσκείας σας».

Αν έχετε μακριά σπαστά μαλλιά, τολμήστε το messy look: Ένα στυλ που υποδηλώνει πλήρη ελευθερία και ανεμελιά. «Μπορείτε να ζητήσετε από τον κομμωτή σας να ελαφρύνει λίγο τις τούφες που βρίσκονται γύρω και κοντά στο πρόσωπο ώστε να μην δείχνετε σα να πνίγεστε μέσα στα μαλλιά σας. Μετά,απλά περάστε τα με ένα spray αλατιού ώστε οι μπούκλες να κυματίζουν χωρίς εμπόδιο και όταν στεγνώσουν εφαρμόστε πλούσιες δόσεις από ένα σπρέι λάμψης», συμβουλεύει η Marjan.

Αν έχετε πυκνά και πολύ σγουρά μαλλιά, θα λατρέψετε το boost bounce στυλ: Οι ζωηρές μπούκλες που αναπηδούν χαριτωμένα σε κάθε κίνηση του κεφαλιού χαρίζουν σε αυτό το στυλ φόρμα και χαρακτήρα, ιδίως στα μακριά πρόσωπα, αυτά που έχουν σχήμα καρδιάς και τα τετράγωνα. «Απoφύγετε όμως το μήκος που είναι πιο κοντό από τους ώμους γιατί τα μαλλιά θα ανοίξουν προς το πλάι δημιουργώντας ένα εφέ που θα μοιάζει σαν το κεφάλι σας να έχει ξεκολλήσει από το υπόλοιπο σώμα», τονίζει η ειδικός και εξηγεί πώς θα το πετύχετε: «Απλώστε ένα hair spray που ενυδατώνει τις μπούκλες προσθέτοντας βάρος προς τα κάτω. Μετά αφήστε να στεγνώσουν μόνα τους για να αποφύγετε το φριζάρισμα από τη θερμότητα και φορμάρετέ τα τυλίγοντας κομμάτι-κομμάτι γύρω από τα δάχτυλά σας». 

Για ένα επαγγελματικό αποτέλεσμα σε κάθε νέο και trendy look που θα επιχειρήσετε, δοκιμάστε την νέα σειρά περιποίησης και styling  μαλλιών TRESemme. Πρωταγωνιστώντας σε όλα τα Fashion Weeks της Νέας Υόρκης από το 2006 μέχρι σήμερα, τα προϊόντα TRESemme ήρθαν στην Ελλάδα για να σας βοηθήσουν να πετύχετε μόνες σας τις πιο καυτές τάσεις hairstyling της σεζόν. Στη νέα σειρά περιποίησης και styling μαλλιών TRESemme, θα βρείτε προϊόντα επαγγελματικών προδιαγραφών που ανταποκρίνονται στις ανάγκες σας, προσφέροντας την εμπειρία και την ποιότητα του κομμωτηρίου στο σπίτι σας.

THE BEAUTY TEAM