Ολοκληρώνεται το διαζύγιο του Ewan McGregor

ewan-mcgregor John Salangsang
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 08 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2019

Ο Σκοτσέζος ηθοποιός δηλώνει χαρούμενος με τη νέα σύντροφό του και συμπρωταγωνίστρια στο «Fargo», Mary Elizabeth Winstead.

Τον Ιανουάριο της περασμένης χρονιάς ο Ewan McGregor κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από την σύζυγο του Eve Mavrakis, μετά από 22 χρόνια γάμου. Λίγο αργότερα έγινε γνωστό πως ο 48χρονος ηθοποιός είχε συνάψει σχέση με την συμπρωταγωνίστρια του στο «Fargo», Mary Elizabeth Winstead, ενώ πρόσφατα δήλωσε πως είναι πιο χαρούμενος από ποτέ.

Σύμφωνα με άρθρο του People, ο McGregor έχει καταθέσει αίτημα για να ακυρωθεί επίσημα ο γάμος του με την Γαλλίδα σχεδιάστρια παραγωγής. Παράλληλα οι δύο πλευρές αδυνατούν να συμφωνήσουν για την επιμέλεια των παιδιών τους – την 23χρονη Clara, την 18χρονη Jamyan, την 17χρονη Esther και την οχτάχρονη Anouk – ούτε πως θα μοιραστεί η κοινή περιουσία τους.

REX/Shutterstock

Η Mavrakis και ο McGregor παντρεύτηκαν το 1995 και έχουν αποκτήσει τέσσερις κόρες.

Λίγο μετά την αίτηση διαζυγίου που κατέθεσε ο McGregor το 2018, η Mavrakis εξέφρασε την απογοήτευση της για την εξέλιξη, τονίζοντας πως τα παιδιά της αποτελούν το κύριο μέλημα της. Το διαζύγιο φέρεται να έχει διαταράξει τις σχέσεις του ηθοποιού με την μεγαλύτερη κόρη του, την Clara, η οποία αποκάλεσε την νέα σύντροφο του πατέρα της «σκουπίδι» σε σχόλιο της στο Instagram.