Έτοιμος για ένα reboot του «Frasier» δηλώνει ο Kelsey Grammer

kelsey-grammer Matt Baron
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 08 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2019

Ο Αμερικάνος ηθοποιός αποκάλυψε πως βρίσκεται σε συζητήσεις με τηλεοπτικά δίκτυα και καστ για μια επιστροφή «στα μέσα του 2020».

Ο Kelsey Grammer είναι έτοιμος να επιστρέψει στον ρόλο του ψυχίατρου Frasier Crane σε ένα reboot της θρυλικής τηλεοπτικής σειράς «Frasier» του NBC μετά από 15 χρόνια. Ο 64χρονος ηθοποιός μάλιστα αποκάλυψε πως έχει ήδη σχεδιάσει την παραγωγή της νέας σειράς και βρίσκεται σε συζητήσεις με τηλεοπτικά δίκτυα.

«Έχουμε σκαρφιστεί το πλάνο, αυτό που νομίζουμε ότι είναι ο σωστός τρόπος για να προχωρήσουμε [με το reboot]. Δουλεύουμε πάνω σε μια-δυο πιθανές συμφωνίες με δίκτυα που επεξεργαζόμαστε. Το μόνο που χρειαζόμαστε είναι προσωπικό και να βρούμε κάποιον να μας δώσει τα λεφτά για να το κάνουμε. Ποτέ δεν ξέρεις» δήλωσε ο Grammer στο «In Depth» με τον Graham Bensinger.

NBC

Η σειρά «Frasier» τιμήθηκε με τρεις Χρυσές Σφαίρες και 37 βραβεία Emmy – τα περισσότερα από οποιαδήποτε άλλη κωμική σειρά στην ιστορία του θεσμού.

Στην συνέχεια της συνέντευξης του ο Αμερικάνος κωμικός ηθοποιός εξήγησε πως έχει επικοινωνήσει με όλα τα μέλη του καστ της πρωτότυπης σειράς και εκτίμησε πως «μάλλον» συμφωνούν να συμμετάσχουν στο reboot που σχεδιάζει από το 2018. Εφόσον όλα πάνε βάσει σχεδίου, ο Grammer είναι έτοιμος για να ξεκινήσει η παραγωγή το 2020.

Αναφορικά με την περίπτωση του John Mahoney που ενσάρκωνε τον πατέρα του Frasier και ο οποίος πέθανε την περασμένη χρονιά, ο Grammer σχολίασε πως «θα πρέπει να το προσεγγίσουμε [τον θάνατο του] μέσα από την αφήγηση της ιστορίας, αλλά θα ήθελα να επιστρέψουν όλοι, εάν θέλουν να επιστρέψουν».

NBC

Ο χαρακτήρας του Frasier Crane πρωτοεμφανίστηκε στο «Cheers».

Η αμερικάνικη τηλεοπτική σειρά ξεκίνησε ως ένα spin-off του «Cheers» και διήρκησε 11 σεζόν, από το 1993 έως το 2004. Στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς, ο ομώνυμος χαρακτήρας ανακοινώνει πως αφήνει το Σιάτλ για το Σαν Φρανσίσκο, όμως καταλήγει στο Σικάγο.