Κανείς δεν μπορεί να ξεγελάσει τον Prince

prince Graham Wiltshire
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 08 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2019

Ακούστε το «Don’t Let Him Fool Ya» από την πολυτελή επανέκδοση του «1999» που κυκλοφορεί στις 29 Νοεμβρίου.

Η οικογένεια του Prince έδωσε στη δημοσιότητα το σπάνιο τραγούδι «Don’t Let Him Fool Ya» από την επανέκδοση του «1999» που κυκλοφορεί στις 29 Νοεμβρίου. Το συγκεκριμένο κομμάτι ηχογραφήθηκε στο στούντιο στο σπίτι του το 1982 και στο παρελθόν είχε συμπεριληφθεί σε διάφορα bootleg, όμως αυτή είναι η πρώτη επίσημη κυκλοφορία του.

Ακούστε το «Don’t Let Him Fool Ya» του Prince

Η επανέκδοση του κλασικού άλμπουμ του Prince συμπεριλαμβάνει 35 ακυκλοφόρητα τραγούδια και έρχεται σε τρεις remastered εκδόσεις: μια super deluxe με δέκα LP και ένα DVD, μια deluxe με δύο C ή τέσσερα LP και μια standard με ένα CD ή δύο LP.

Το DVD της super deluxe έκδοσης περιέχει μια ακυκλοφόρητη συναυλία του Prince στο Χιούστον το 1982, ενώ στο ίδιο πακέτο συμπεριλαμβάνονται 23 ανέκδοτα τραγούδια που ηχογραφήθηκαν στο στούντιο από μεταξύ Νοεμβρίου 1981 και Ιανουαρίου 1983, αλλά και μια ζωντανή ηχογράφηση από την περιοδεία του «1999».

Στο ένθετο βιβλίο της επανέκδοσης υπάρχουν επίσης χειρόγραφες σημειώσεις του Αμερικάνου καλλιτέχνη, καθώς και σπάνιες φωτογραφίες που έβγαλε ο Allen Beaulie στις αρχές της δεκαετίας του 1980.