Διαλύθηκαν οι Calpurnia του Finn Wolfhard

calpurnia Pooneh Ghana
ΔΕΥΤΕΡΑ, 11 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2019

Το rock συγκρότημα του πρωταγωνιστή του «Stranger Things» πρόλαβε να κυκλοφορήσει ένα EP και ένα single στα δύο χρόνια παρουσίας του.

Μέσω μιας ανάρτησης στο Instagram, οι Calpurnia του Finn Wolfhard ανακοίνωσαν επίσημα την διάλυσή τους. Στα δύο χρόνια παρουσίας του, το rock συγκρότημα κυκλοφόρησε το «Scout» EP το 2018 και ένα single με τίτλο «Cell» τον περασμένο Μάρτιο.

Στο μήνυμά τους, οι Calpurnia ευχαρίστησαν θερμά τους οπαδούς τους και υποσχέθηκαν «νέα πρότζεκτ, νέα μουσική, νέες καλλιτεχνικές πορείες και νέες εμπειρίες» στο μέλλον. Πέραν του Wolfhard στα φωνητικά, στο συγκρότημα συμμετείχαν η Ayla Tesler-Mabe στην κιθάρα, ο Jack Anderson στο μπάσο και ο Malcolm Craig στα τύμπανα.

Το «The Turning» θα κυκλοφορήσει στις αρχές του 2020.

Αναμφίβολα οι υποχρεώσεις του 16χρονου frontman στην μικρή και μεγάλη οθόνη έπαιξαν ρόλο στην απόφαση για διάλυση, καθώς, πέραν του «Stranger Things», φέτος εμφανίστηκε στα «Η καρδερίνα» και «Το αυτό: Κεφάλαιο 2», ενώ αναμένεται να πρωταγωνιστήσει στο θρίλερ, «The Turning», της Floria Sigismondi, το σίκουελ των «Ghostbusters» του Jason Reitman και τον τέταρτο κύκλο του «Stranger Things».