Η Emilia Clarke θέλει να γίνει η πρώτη γυναίκα James Bond

emilia-clarke Stephen Lovekin
ΤΡΙΤΗ, 12 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2019

Η πρωταγωνίστρια του «Game Of Thrones» θέτει υποψηφιότητα για τον ρόλο του «007» μετά την θητεία του Daniel Craig.

Η πρεμιέρα του «No Time To Die» μπορεί να απέχει λίγους μήνες, όμως οι συζητήσεις για τον ενδεχόμενο διάδοχο του Daniel Craig στον ρόλο του James Bond έχει ήδη ξεκινήσει. Πολλοί έχουν εκφράσει την άποψη πως έχει έρθει η ώρα για μεγάλες αλλαγές, όπως να δοθεί η ευκαιρία σε έναν ηθοποιό όπως τον Idris Elba ή μια γυναίκα.

Στην τελευταία ταινία του Craig στον εμβληματικό ρόλο, η Lashana Lynch ερμηνεύει την «αντικαταστάτρια» του James Bond ως πράκτορας της MI6 με την κωδική ονομασία «007», δίνοντας μια πρώτη ματιά στο τι ενδεχομένως θα ακολουθήσει για το κινηματογραφικό franchise.

Ανάμεσα στις γυναίκες ηθοποιούς που θα ήθελαν να αναλάβουν τον ρόλο συγκαταλέγεται επίσημα πλέον η Emilia Clarke. Σε μια νέα συνέντευξη της στο Empire, η 33χρονη ηθοποιός ρωτήθηκε εάν θα ενδιαφερόταν να διαδεχτεί τον Daniel Craig, με την ίδια να απαντά «ναι, απολύτως, οπωσδήποτε».

WWD/REX/Shutterstock / Aurora Rose

Με πλούσιες εμπειρίες από το «Game Of Thrones» και το «Solo», η Emilia Clarke θα ήταν αναμφίβολα μια ενδιαφέρουσα επιλογή για τον ρόλο του επόμενου «007».

«Ο James Bond είναι ένα από εκείνα τα franchise που πάντα είναι cool. Στην κυριολεξία θα μπορούσε κανείς να γυρίσει την πιο χαζή ταινία James Bond στον κόσμο κι ακόμα θα ήταν cool» συμπλήρωσε η Clarke.

Εφόσον ο Daniel Craig αποφαίσει τελικά να μην συνεχίσει στον ρόλο, οι φημολογία και συζητήσεις για τον επόμενο «007» θα φουντώσουν μετά την κυκλοφορία του «No Time To Die» τον ερχόμενο Απρίλιο.