Μήνυση κατά Madonna επειδή αργούν να ξεκινήσουν οι συναυλίες της

madonna
ΤΡΙΤΗ, 12 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2019

Το κοινό στο Λας Βέγκας γιούχαρε την «Βασίλισσα της Pop» επειδή εμφανίστηκε επί σκηνές με δύο ώρες καθυστέρηση.

Ένας θαυμαστής της Madonna έχει καταθέσει μήνυση εναντίον της Αμερικανίδας τραγουδίστριας και τον διοργανωτών συναυλιών Live Nation, επειδή η έναρξη επικείμενης συναυλίας θα ξεκινήσει δύο ώρες αργότερα από την προγραμματισμένη ώρα.

Στην μήνυση του ο Nate Hollander ισχυρίζεται πως η Madonna έχει «πλούσιο ιστορικό» καθυστερήσεων και ως εκ τούτου, δεν μπορεί να πλέον να παρευρεθεί στην συναυλία της που θα πραγματοποιηθεί στο Μαϊάμι στις 17 Δεκεμβρίου. Αρχικά η συναυλία θα ξεκινούσε στις 20:30, όμως αργότερα η ώρα άλλαξε στις 22:30. Ο Hollander είχε αγοράσει τρία εισιτήρια, πληρώνοντας συνολικά 1.024 δολάρια.

Reuters / Mario Anzuoni

«Όσοι έχουν εισιτήρια πρέπει να πάνε στην δουλειά και το σχολείο την επόμενη μέρα, κάτι το οποίο με αποτρέπει από το παραστώ σε μια συναυλία που μπορεί να τελειώσει γύρω στη μια το πρωί» αναφέρει ο Hollander στην μήνυση του, συμπληρώνοντας πως παρά τις προσπάθειες του, δεν μπόρεσε να επιστρέψει τα εισιτήρια που αγόρασε και να πάρει τα χρήματα του πίσω.

Παράλληλα ισχυρίζεται πως λόγω της αλλαγής ώρας, εφόσον αποφάσιζε να μεταπουλήσει τα εισιτήρια του, θα έπρεπε να το κάνει σε χαμηλότερο κόστος του αρχικού. Η Madonna και οι διοργανωτές της συναυλίας αντιμετωπίζουν τις κατηγορίες παράβασης σύμβασης και παραπλάνησης, με τον Hollander να ζητά αποζημίωση για τα εισιτήρια που αγόρασε.

Invision/AP

Οι φόβοι του απογοητευμένου οπαδού της Madonna δεν είναι παράλογοι, αφού σύμφωνα με άρθρο του Fox 5 Vegas, την περασμένη εβδομάδα το κοινό στο Ceasars Palace τους Λας Βέγκας γιούχαρε την «Βασίλισσα της Pop» επειδή καθυστέρησε να εμφανιστεί. Η έναρξη της συναυλίας είχε προγραμματιστεί για τις 22:30, όμως η Madonna εμφανίστηκε δύο ώρες αργότερα, στις 00:30.