Τι άποψη έχει ο Dick Cheney για την ερμηνεία του Christian Bale στο «Vice»;

christian-bale Rob Latour
ΤΕΤΑΡΤΗ, 13 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2019

Ο πρώην αντιπρόεδρος των ΗΠΑ φέρεται να απεχθάνεται την ταινία και έστειλε ένα μήνυμα δυσαρέσκειας στον Βρετανό ηθοποιό.

Ο Christian Bale μπορεί να έδωσε ρεσιτάλ με την ερμηνεία του ως Dick Cheney στο «Vice» και να απέσπασε μια Χρυσή Σφαίρα και μια υποψηφιότητα για Όσκαρ, όμως ο πρώην αντιπρόεδρος των ΗΠΑ φαίνεται πως δεν εντυπωσιάστηκε από την ταινία.

Ο Βρετανός ηθοποιός πρόσφατα έμαθε για την άποψη του Cheney μέσω μιας κοινής γνωστής τους, από το σχολείο του γιου του. Όπως εξήγησε στο Yahoo! Entertainment, η μητέρα ενός συμμαθητή του γιου του παρευρέθηκε σε ένα πάρτι με τον πρώην αντιπρόεδρο και αφού του είπε πως θα έβλεπε τον Bale την επόμενη μέρα, τον ρώτησε εάν είχε να του στείλει κάποιο μήνυμα.

Η σατιρική ταινία του Adam McKay κέρδισε το Όσκαρ καλύτερου μακιγιάζ και μια Χρυσή Σφαίρα για την ερμηνεία του Christian Bale.

Σύμφωνα με τον Bale ο Cheney απάντησε με άκομψο τρόπο, εκφράζοντας έτσι την μεγάλη δυσαρέσκεια του για την ταινία. «Εγώ υπέθεσα πως έχει αίσθηση του χιούμορ, όμως [η κοινή γνωστή μας] είπε όχι, δεν υπήρχε καθόλου χιούμορ» συμπλήρωσε ο Βρετανός ηθοποιός.