Η Jenelle Monáe διασκευάζει το «He’s A Tramp» για το ριμέικ του «Λαίδη και Αλήτης»

Janelle-monae
ΤΕΤΑΡΤΗ, 13 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2019

Tessa Thompson, Justin Theroux και Sam Elliott πρωταγωνιστούν στην live-action εκδοχή της κλασικής animated ταινία του Disney+.

Η νέα υπηρεσία streaming της Disney ξεκίνησε να λειτουργεί την Τρίτη 12 Νοεμβρίου και ανάμεσα στις πολλές πρωτότυπες παραγωγές της πλατφόρμας είναι ένα live-action ριμέικ του «Λαίδη και Αλήτης». Στην ταινία που σκηνοθέτησε ο Charlie Bean δανείζουν τις φωνές τους πολλά μεγάλα ονόματα του θεάματος, όπως οι Tessa Thompson, Justin Theroux, Sam Elliott και Janelle Monáe.

Ακούστε το «He’s A Tramp» από την Jenelle Monáe

Εκτός από τον ρόλο του πεκινουά Peg, η Αμερικανίδα τραγουδίστρια εμφανίζεται και στο soundtrack της ταινίας, όπου διασκευάζει το «He’s A Tramp». Το κλασικό τραγούδι, το οποίο έγραψαν οι Oliver Wallace, Peggy Lee και Sonny Burke, είναι ένα από τα πιο γνωστά των animated ταινιών της Disney.

Ακούστε το «What A Shame»

BFA/REX/Shutterstock / Owen Kolasinski

H Janelle Monáe εμφανίζεται στον δεύτερο κύκλο του «Homecoming».

Παράλληλα όμως η Disney έδωσε στην δημοσιότητα και ένα νέο τραγούδι που εμφανίζεται στο soundtrack, το «What A Shame». Το συγκεκριμένο τραγούδι ουσιαστικά αντικαθιστά το «The Siamese Cat Song» από το πρωτότυπο soundtrack, καθώς οι στίχοι θεωρήθηκαν προβληματικοί λόγω των ρατσιστικών στερεοτύπων στους.