Ιανουάριο ξεκινούν τα γυρίσματα της έκτης σεζόν του «Peaky Blinders» με τον Cillian Murphy

peaky-blinders
ΠΕΜΠΤΗ, 14 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2019

Ο δημιουργός της πετυχημένης δραματικής σειράς του BBC αποκάλυψε πως η ιστορία των Shelby ολοκληρώνεται με τον έβδομο κύκλο.

Το φινάλε του πέμπτου κύκλου του «Peaky Blinders» ολοκληρώθηκε με ένα καταιγιστικό cliffhanger, όπου ο πρωταγωνιστής της σειράς Cillian Murphy κρατούσε ένα όπλο στο κεφάλι του. Η μοίρα του Thomas Shelby αποτελούσε μυστήριο, αλλά όπως φαίνεται ο χαρακτήρας επιβιώνει και θα εμφανιστεί στον έκτο κύκλο της σειράς.

BBC

Τα γυρίσματα της έκτης σεζόν αναμένονται να ξεκινήσουν τον Ιανουάριο του 2020, όμως δεν είναι γνωστό πότε γίνει η πρεμιέρα των νέων επεισοδίων. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Manchester Evening News, τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν στο Λίβερπουλ και στην συνέχεια η παραγωγή θα μεταφερθεί στο Μάντσεστερ.

BBC

Όπως έχει αποκαλύψει πρόσφατα ο δημιουργός της σειράς Steven Knight σε πρόσφατη συνέντευξη του για το TalkSport, είναι «σχεδόν βέβαιο» πως το «Peaky Blinders» θα ολοκληρωθεί με τον έβδομο κύκλο. Μένει να φανεί λοιπόν εάν ο David Beckham και άλλοι επώνυμοι οπαδοί της σειράς καταφέρουν να κάνουν μια cameo εμφάνιση στα επόμενα επεισόδιο.