Jennifer Lopez: «Ένας σκηνοθέτης ζήτησε να δει τα στήθη μου και του είπα όχι»

Jennifer-lopez Matt Baron
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 15 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2019

Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια και ηθοποιός μίλησε για τα προβλήματα που αντιμετώπισε στο παρελθόν, πριν την εποχή του #MeToo.

Το Hollywood Reporter φιλοξένησε πρόσφατα μια συζήτηση με τις Jennifer Lopez, Lupita Nyong’o, Scarlett Johansson, Laura Dern, Renée Zellweger και Awkwafina, οι οποίες μίλησε για τις δύσκολες εμπειρίες τους στον χώρο του θεάματος και τις ανάρμοστες συμπεριφορές που αντιμετώπισαν.

«Σε μια δοκιμή κουστουμιών, ένας σκηνοθέτης μου ζήτησε να βγάλω την μπλούζα μου, επειδή υποτίθεται πως θα έκανα γυμνό στην ταινία. Ήθελε να δει τα στήθη μου» δήλωσε η Lopez, συμπληρώνοντας πως παρά τον πανικό που ένιωσε από την «εξωφρενική» απαίτηση του σκηνοθέτη, αρνήθηκε.

Shutterstock / Rob Latour

Η ερμηνεία της Jennier Lopez στην νέα δραματική ταινία της Lorene Scafaria μπορεί να της χαρίσει μια υποψηφιότητα στα φετινά Όσκαρ.

Όπως εξήγησε η Αμερικανίδα τραγουδίστρια και ηθοποιός «υποστήριξα τον εαυτό μου, αλλά ήταν τόσο αστείο γιατί θυμάμαι πως πανικοβλήθηκα εκείνη τη στιγμή. Επίσης, υπήρχε μια σχεδιάστρια κουστουμιών στο δωμάτιο μαζί μου. Οπότε υπήρχε άλλη μια γυναίκα στο δωμάτιο, εκείνος λέει αυτά και εγώ είπα όχι».

«Ευτυχώς βγήκε λίγο από το Μπρονξ μέσα μου και του είπα πως δεν χρειάζεται να του δείξω τα στήθη μου, θα τα δει στο σετ [των γυρισμάτων]» τόνισε στην Lopez. Στην συνέχεια η τραγουδίστρια και ηθοποιός σχολίασε πως πλέον έχουν αλλάξει τα πράγματα στην παραγωγή ταινιών, καθώς στο σετ των γυρισμάτων της τελευταίας ταινίας της, το «Επικίνδυνες Κυρίες» της Lorene Scafaria, υπήρχε ένας comfort coach για τις σκηνές με γυμνό.

Στο σετ γυρισμάτων του «Επικίνδυνες Κυρίες» υπήρχε ειδικός συντονιστής λόγω των πολλών σκηνών με γυμνό.

«Βασικά ήταν κάποιος που καταλαβαίνει εκείνο τον κόσμο και είπε πως ορισμένα πράγματα είναι εντάξει και άλλα δεν είναι. Έκανε τους πάντες στο σετ να νιώσουν άνετα με αυτό που έκαναν, επειδή είχαμε πολλές γυναίκες που ήταν ημίγυμνες ή γυμνόστηθες» δήλωσε η Lopez.