Ο Quentin Tarantino σκοπεύει να γυρίσει μια δέκατη ταινία, αλλά θα αργήσει

quentin-tarantino Vianney Le Caer
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 15 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2019

Ο Αμερικάνος σκηνοθέτης αποκάλυψε πως προηγούνται τα άλλα σχέδια του για ένα βιβλίο, ένα θεατρικό έργο και μια τηλεοπτική σειρά.

Μετά την κυκλοφορία του «Κάποτε… στο Χόλιγουντ», δηλαδή της ένατης ταινίας του Quentin Tarantino, ξεκίνησε η φημολογία για τα επόμενα σχέδια του, μιας και ο ίδιος έχει ξεκαθαρίσει πως θα αποσυρθεί από την σκηνοθεσία μετά την δέκατη ταινία του.

Σύμφωνα με δηλώσεις του ίδιου σε εκδήλωση των BAFTA στο Λονδίνο, θα γυρίσει μια δέκατη ταινία, όπως θα καθυστερήσει «λίγο», καθώς προηγούνται άλλα σχέδια. «Ναι, θα υπάρξει μια δέκατη ταινία. Δεν έχω ιδέα πότε θα συμβεί [όμως] θα συμβεί. Θα γίνει λίγο αργότερα» δήλωσε ο Tarantino.

AP / Laurent Cipriani

«Κανονικά, όταν τελειώσω ένα σενάριο συνήθως ξεκινάμε την παραγωγή αμέσως. Όταν ολοκλήρωσα το “Κάποτε… στο Χόλιγουντ”, δεν ήμουν έτοιμος να ξεκινήσω. Εν μέρει δεν ήμουν έτοιμος να ξεκινήσω, επειδή εκείνη την εποχή ήμουν πραγματικά επικεντρωμένος στην συγγραφή. Οπότε τελείωσα το “Κάποτε… στο Χόλιγουντ”, ολοκλήρωσα εκείνο το σενάριο, το έβαλα στην άκρη και μετά έγραψα ένα θεατρικό έργο» εξήγησε ο σκηνοθέτης.

Μετά το θεατρικό έργο, ο Tarantino έγραψε το σενάριο για μια μίνι τηλεοπτική σειρά πέντε επεισοδίων, ενώ πλέον έχει ξεκινήσει να γράφει ένα βιβλίο. «Η ιδέα είναι πως μέχρι τον Μάρτιο ίσως έχω τελειώσει με το βιβλίο και τότε, θεωρητικά, ίσως ανεβάσω το θεατρικό έργο και μετά θεωρητικά θα γυρίσω την τηλεοπτική σειρά. Σε εκείνο το σημείο θα αρχίσω να σκέφτομαι ίσως τι θα κάνω για την δέκατη ταινία» κατέληξε ο Tarantino.