Άλλες δύο σεζόν για το «The Walking Dead»

the-walking-dead
ΤΡΙΤΗ, 19 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2019

Το κόμικ πάνω στο οποίο είναι βασισμένη η πετυχημένη σειρά του AMC ολοκληρώθηκε ξαφνικά τον περασμένο Ιούλιο.

Το «The Walking Dead» μπορεί να μην βρίσκεται πλέον ψηλά στις προτιμήσεις των τηλεθεατών, όμως το AMC έχει αποφασίσει να επενδύσει σε άλλες δύο σεζόν της δραματικής τηλεοπτικής σειράς τρόμου. Σύμφωνα με πρόσφατα δημοσιεύματα, η σειρά θα ολοκληρωθεί με τον 12ο κύκλο, τον Μάρτιο του 2022, καθώς θα έχει εξαντληθεί όλο το υλικό από το κόμικ του Robert Kirkman, το οποίο με τη σειρά του ολοκληρώθηκε τον Ιούλιο.

Παρά την απόφαση για ολοκλήρωση της κεντρικής σειράς το 2022, οι παραγωγοί του AMC θεωρούν πως υπάρχει ακόμα «πολύ ψωμί» στο franchise και θα συνεχίσουν να επενδύουν στα πολλά spin-off που έχουν προγραμματιστεί.

Άρθρο του We Got This Covered ισχυρίζεται πως ο επικεφαλής του «The Walking Dead», Scott Gimple, θα επικεντρωθεί στην spin-off σειρά «Fear the Walking Dead», η οποία διανύει την έκτη σεζόν της, ενώ άλλη μια spin-off σειρά στην οποία θα εστιάζει μια ομάδα εφήβων θα κάνει την πρεμιέρα της το 2020. Παράλληλα το AMC σκοπεύει να συνεχίσει με την ανάπτυξη μιας τριλογίας ταινιών με τον Rick Grimes που ενσάρκωσε ο Andrew Lincoln στους εννέα πρώτους κύκλους της κεντρικής σειράς.