Elton John: «Δεν μπορούσα να περπατήσω μετά την εγχείρηση για καρκίνο του προστάτη»

elton-John James Veysey
ΤΕΤΑΡΤΗ, 20 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2019

Ο «Rocket Man» μίλησε για τα σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετώπισε και συνέκρινε τον εαυτό του με την «Βιονική Γυναίκα».

Ο Elton John πρόσφατα αποκάλυψε πως υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση για καρκίνο του προστάτη, η οποία όπως αποδείχτηκε ήταν σωτήρια, καθώς λίγο έλειψε να πεθάνει κατά τη διάρκεια περιοδείας στη Νότια Αμερική. Σε μια νέα συνέντευξή του για το BBC, ο Βρετανός μουσικός εξήγησε πως χρειάστηκε να ξαναμάθει να περπατά μετά την επέμβαση.

«Στην κυριολεξία έπρεπε να μάθω ξανά πώς να περπατώ. Ήμουν εξαιρετικά άρρωστος. Το μόνο που σκεφτόμουν όταν ήμουν στο κρεβάτι του νοσοκομείου ήταν να μην πεθάνω και να ξαναδώ τα παιδιά μου. Ευτυχώς, επιβίωσα» δήλωσε ο John.

Στη συνέχεια, ο εμβληματικός μουσικός σχολίασε πως πλέον είναι καλά, όμως «ελάχιστα κομμάτια μου έχουν απομείνει – δεν υπάρχουν μαλλιά, υπάρχει βηματοδότης, δεν υπάρχουν αμυγδαλές, δεν υπάρχει προστάτης, δεν υπάρχει σκωληκοειδής απόφυση και είχα πέτρες στα νεφρά», ενώ συνέκρινε τον εαυτό του με την «Βιονική Γυναίκα».