Ο Edward Norton αποκάλυψε πως έσωσε τον Leonardo DiCaprio από πνιγμό

edward-norton-leonardo-dicaprio
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 22 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2019

Οι δύο αστέρες της μεγάλης οθόνης είχαν πάει μαζί για καταδύσεις στις Νήσους Γκαλάπαγκος με την ωκεανογράφο Sylvia Earle.

Εκτός από μεγάλος αστέρας του Χόλυγουντ, ο Edward Norton είναι και δεινός δύτης. Μάλιστα, όπως αποκάλυψε ο ίδιος σε συνέντευξή του στον Jonathan Ross, οι εμπειρίες του στη θάλασσα τον βοήθησαν να σώσει τον Leonardo DiCaprio κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού στις Νήσους Γκαλάπαγκος.

Πιο συγκεκριμένα, ο Norton εξήγησε πως οι δυο τους βρίσκονταν μαζί στα νησιά του Ειρηνικού, όταν ο DiCaprio αποφάσισε να κάνει μια κατάδυση για να δει από κοντά μια μεγάλη ομάδα σαλαχιών. Ο Norton όμως πρόσεξε πως ο DiCaprio δεν είχε αρκετό οξυγόνο στις μπουκάλες του, οπότε και τον ακολούθησε.

Shutterstock

«Βρισκόμασταν στις Νήσους Γκαλάπαγκος και κάναμε καταδύσεις με την σπουδαίο ωκεανογράφο, Sylvia Earle. Γνωρίζω τον Leo πολύ καιρό και χάνει το μυαλό του με τα ζώα, έχει ένα παιδικό πάθος για αυτά. Μια ομάδα 100 σαλαχιών πέρασε από κάτω μας και είδα την έκφραση του. Τον είδα να ορμά με την κάμερα που είχε» δήλωσε ο Norton στην εκπομπή του ITV.

Συνεχίζοντας ο ηθοποιός εξήγησε πως κάνει καταδύσεις από 16 ετών και ανησυχούσε επειδή το οξυγόνο που είχαν στις μπουκάλες τους  τελείωνε. «Κοίταξα στο ρολόι μου και κατάλαβα πως βρισκόμασταν πολύ κοντά στο τέλος. Τον είδα να φεύγει πάνω κάτω και ήξερα πως δεν ήταν καλά, οπότε τον ακολούθησαν γιατί σκέφτηκα πως θα κυνηγήσει αυτά [τα σαλάχια] και θα του τελειώσει ο αέρας – όπως και έγινε» αφηγήθηκε ο Norton.