Νέα έκθεση και εικονογραφημένη αυτοβιογραφία από τον Nick Cave το 2020

nick-cave
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 22 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2019

Το «Stranger Than Kindness» θα εκδοθεί τον ερχόμενο Μάρτιο.

Ο Nick Cave ανακοίνωσε μια νέα έκθεση αφιερωμένη στην μουσική και το έργο του, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο της νέας αυτοβιογραφίας του με τίτλο «Stranger Than Kindness». Σύμφωνα με τον εκδοτικό οίκο Canongate, η αυτοβιογραφία που κυκλοφορεί τον Μάρτιο του 2020 θα προσφέρει ένα εικονογραφημένο «ταξίδι στον δημιουργικό κόσμο του μουσικού, αφηγητή και πολιτιστικού συμβόλου, Nick Cave».

«Περιλαμβάνοντας έγχρωμα αντίγραφα πρωτότυπου artwork, χειρόγραφων στίχων, φωτογραφιών και προσωπικών αντικειμένων, [η αυτοβιογραφία] παρουσιάζει την ζωή, το έργο και την έμπνευση του Cave, ενώ εξερευνά τους πολλούς αληθινούς και φανταστικούς κόσμους του» αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση του εκδοτικού οίκου.

Παράλληλα ανακοινώθηκε πως την ερχόμενη χρονιά, από τις 23 Μαρτίου έως τις 3 Οκτωβρίου, θα πραγματοποιηθεί η έκθεση «Stranger Than Kindness: The Nick Cave Exhibition» στο Black Diamond της Κοπεγχάγης.

Η έκθεση που παρουσιάζει ο οίκος Gucci θα παρουσιάσει πάνω από 300 αντικείμενα από την προσωπική συλλογή του Cave, μαζί με αποκλειστικές εγκαταστάσεις που αντιδιαστέλονται με την ατμοσφαιρική μουσική που έχει ηχογραφήσει ο ίδιος με τον στενό συνεργάτη του, Warren Ellis.