Καμπάνια ευαισθητοποίησης για την ακμή σαρώνει τα social media

minkrivesai-i-apenoxopoiisi-tis-akmis-apenoxopoiisi-tis-akmis
ΤΡΙΤΗ, 26 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2019

#minkrivesai: η απενοχοποίηση της ακμής από τη FREZYDERM.

Το πιο ωραίο «φίλτρο» για τις φωτογραφίες σας στο Instagram δεν θα το βρείτε σε κανένα application. Τίμια πράγματα: η λύση για την ακμή, που καταστρέφει την ομορφιά και την ψυχολογία σας βρίσκεται στα χέρια σας. Και μπορείτε να την κάνετε πράξη από σήμερα, με τη βοήθεια της FREZYDERM και της ιντερνετικής καμπάνιας που λανσάρει, προάγοντας το μήνυμα: «Δεν έχεις τίποτα να κρύψεις».

Η αποδοχή του προσώπου σας: Αν πάσχετε από ακμή, είτε ως ενήλικη είτε ως έφηβη, και έχετε δοκιμάσει όλα τα είδη προϊόντων που βοηθούν προς αυτή την κατεύθυνση, το Τμήμα Έρευνας και Ανάπτυξης της FREZYDERM (της ελληνικής εταιρείας που άλλαξε τα δεδομένα στον τομέα της φροντίδας του δέρματος και της ομορφιάς), με μοναδικό γνώμονα την υγεία του δέρματος και την ομορφιά που πηγάζει μέσα από αυτή, αξιοποιεί όλα τα δεδομένα της σύγχρονης Κοσμητολογίας και σχεδιάζει τα προϊόντα FREZYDERM χρησιμοποιώντας αποκλειστικά πρώτες ύλες φαρμακευτικής καθαρότητας. Και το αποδεικνύει έμπρακτα μέσα από την καμπάνια #minkrivesai.

Με στόχο την ευαισθητοποίηση απέναντι στα συμπτώματα της ακμής και με βασικό όχημα την εναλλακτική σειρά περιποίησης για το λιπαρό με τάση ακμής δέρμα ac-norm, η FREZYDERM καλεί κάθε ενδιαφερόμενη που την προβληματίζουν οι ατέλειες στο πρόσωπό της να σταματήσει να κρύβεται και να αναδείξει τη μοναδικότητά του. Και για το λόγο αυτό, συνεργάστηκε με έξι αναγνωρίσιμα πρόσωπα ως πρεσβευτές της κεντρικής ιδέας της καμπάνιας (Ευγενία Σαμαρά, Κλέλια Ανδριολάτου, Εύη Δαέλη, Φωτεινή Αριστακεσυάν, Μαρία Παπαγεωργίου και Γιώργο Βαγιάτα), προκειμένου να διαδώσουν το πιο ηχηρό μήνυμα: #minkrivesai.

Η ενέργεια της FREZYDERM ολοκληρώνεται με ένα ειδικά διαμορφωμένο campaign site στο οποίο ο επισκέπτης μπορεί να ανακαλύψει ιστορίες ανθρώπων που έχουν έρθει αντιμέτωποι με τα συμπτώματα της ακμής, να εμπνευστεί μέσα από αυτές και να συνειδητοποιήσει ότι δεν χρειάζεται να κρύβεται. Με αυτόν τον τρόπο, θα αποτελέσει και ο ίδιος πηγή έμπνευσης και αυτοπεποίθησης για όσους αντιμετωπίζουν συμπτώματα ακμής και νιώθουν άβολα με την εμφάνισή τους.

Επισκεφθείτε τώρα το minkrivesai.frezyderm.gr, για να ανακαλύψετε όλα τα μυστικά για την περιποίηση του λιπαρού με τάση ακμής δέρματος και απαντήστε στο quiz κερδίζοντας μοναδικά δώρα από τη σειρά ac-norm της FREZYDERM (ισχύει έως 30/11/2019).

ΤΗΕ ΒΕΑUTY TEAM