Η Mariah Carey έσπασε τρία ρεκόρ Guinness με το «All I Want For Christmas Is You»

mariah-carey Anthony Behar
ΠΕΜΠΤΗ, 28 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2019

Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια δικαιολογεί και φέτος τον τίτλο της πραγματικής «Βασίλισσας των Χριστουγέννων».

Το «All I Want For Christmas Is You» της Mariah Carey είναι αναμφίβολα ένα από τα πιο αγαπητά χριστουγεννιάτικα τραγούδια, έχοντας σπάσει αμέτρητα ρεκόρ στα charts. Φέτος το κλασικό single της Carey έσπασε άλλα τρία παγκόσμια ρεκόρ που κατέγραψε η Guinness για το ετήσιο βιβλίο της.

Πιο συγκεκριμένα, το «All I Want For Christmas Is You» κατέχει πλέον το ρεκόρ για το χριστουγεννιάτικο τραγούδι με την υψηλότερη θέση στο Hot 100 chart του Billboard , το ρεκόρ περισσότερων streams εντός 24 ωρών στο Spotify (την περασμένη χρονιά είχε πάνω από 10,8 εκατομμύρια streams στην πλατφόρμα μουσικής) αλλά και το ρεκόρ του χριστουγεννιάτικου τραγουδιού με τις περισσότερες εβδομάδες στο βρετανικό Top 10 των singles.

Η Mariah Carey έλαβε τα βραβεία κατά τη διάρκεια πρόσφατης συναυλίας που έδωσε στο Colosseum του Λας Βέγκας, στo πλαίσιo της φθινοπωρινής περιοδείας της. «Ευχαριστώ τόσο πολύ το Guinness World Records που με τίμησε με τρία βραβεία για το βιβλίο του 2020» έγραψε η Carey στον λογαριασμό της στο Instagram.