Ο πιο σίγουρος -και trendy- τρόπος για να αποθεώσετε τα χείλη σας

o-pio-sigouros-kai-trendy-tropos-gia-na-apotheosete-ta-xeili-sas
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 29 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2019

Ανακαλύψτε το κραγιόν που ταιριάζει ιδανικά στον τόνο της επιδερμίδας σας, και αυτόματα, εκτινάξτε την γοητεία σας σε άλλο επίπεδο!

Για τις περισσότερες γυναίκες, το κραγιόν αποτελεί την τελευταία λεπτομέρεια για μια ολοκληρωμένη εικόνα του μακιγιάζ τους. Αλλά όσες στρώσεις μακιγιάζ και αν περάσετε το δέρμα σας ή όσους τόνους μάσκαρα ρίξετε στα μάτια σας, τα χείλη είναι αυτά πάντα θα έχουν τον τελευταίο λόγο στην γοητεία σας. «Επειδή, απλά, από τα χείλη σας μπορεί να κρεμαστούν όσοι ζουν, υπάρχουν και εργάζονται γύρω σας», λέει η Lisa Equizi, ειδικευμένη στην αισθητική ιατρική και ιδρύτρια της κλινικής Lip Doctor Aesthetics στο Λίβερπουλ της Αγγλίας, και συνεχίζει: «Το σύγχρονο μακιγιάζ είναι μια αληθινή τέχνη με τους δικούς της κανόνες και νόμους. Μία από τις κατευθύνσεις είναι τα χείλη, οδηγώντας σας στο πώς να καθορίσετε τον τόνο του κραγιόν σύμφωνα με την ηλικία, τα μάτια, τα μαλλιά, με έναν υπαινιγμό του σμάλτου των δοντιών ή το σχήμα και τον φυσικό όγκο των χειλιών. Όμως, πάνω και πέρα από όλα αυτά, οι χρωματικές επιλογές που εναρμονίζονται τέλεια με τον φυσικό τόνο της επιδερμίδας είναι αυτές που κάνουν την τεράστια διαφορά», λέει η ειδικός και προτείνει:

 «Έχετε ουδέτερο ή θερμό τόνο επιδερμίδας; Τότε οι αποχρώσεις με βάση το πορτοκαλί είναι η πρώτη σας επιλογή. Αντίθετα, οι λευκές επιδερμίδες κολακεύονται με ένα χρώμα χειλιών που κυμαίνεται από μωβ υποτόνους, έως το δαμασκηνί και το κόκκινο του κρασιού. Οι σκούρες καφέ και βαθιά μπορντό αποχρώσεις δείχνουν τέλειες σε μια μεσογειακή επιδερμίδα η οποία τείνει προς το σκούρο, ενώ ακόμη και το μωβ-μπλε δίνει μια νότα κομψότητας».

Ποιο είναι το πρόβλημα με το all time classic κόκκινο: «OK, είναι στυλάτο, σέξι και εντυπωσιακό. Αλλά αν το φορέσετε σε μια επιδερμίδα μελαχρινή έως σκούρα, το αποτέλεσμα μπορεί να βγει κιτς. Επίσης, αν δεν επιλέξετε τη σωστή απόχρωση, τα δόντια σας θα φαίνονται πιο κίτρινα, ενώ αν δεν σχηματίσετε σωστά το περίγραμμα, τα χείλη σας -ειδικά αν είναι μικρά- θα φανούν ακόμη μικρότερα», συμβουλεύει η Equizi.

THE BEAUTY TEAM