Brad Pitt: «Έχω να κλάψω 20 χρόνια»

brad-pitt
ΤΕΤΑΡΤΗ, 04 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2019

Ο χολιγουντιανός αστέρας αποκάλυψε πως όσο μεγαλώνει συγκινείται περισσότερο από την ζωή και τα παιδιά του.

Ο Brad Pitt δήλωσε στον Anthony Hopkins πως έχει 20 χρόνια να κλάψει, συμπληρώνοντας όμως πως όσο μεγαλώνει συγκινείται περισσότερο – κάτι το οποίο θεωρεί πως είναι «καλό σημάδι» για τον ίδιο. Η αποκάλυψη του 56χρονου ηθοποιού έγινε στα πλαίσια συζήτησης για το περιοδικό Interview.

«Έχω την φήμη κάποιου που δεν κλαίει. Υπάρχει όρος; Είχα να κλάψω 20 χρόνια και τώρα βρίσκω τον εαυτό μου, σε αυτό το επόμενο στάδιο, πολύ πιο ευσυγκίνητο – συγκινούμαι από τα παιδιά μου, συγκινούμαι από τους φίλους μου, συγκινούμαι από τις ειδήσεις. Απλά συγκινούμαι» εξήγησε ο Pitt, συμπληρώνοντας πως θεωρεί αυτή την σταδιακή αλλαγή στην ζωή του «καλό σημάδι».

Shutterstock / Denis Makarenko

Απαντώντας, ο Hopkins σχολίασε πως «όσο μεγαλώνουμε, θέλουμε να απλά να κλάψουμε. Δεν έχει καν να κάνει με την θλίψη. Έχει να κάνει με το μεγαλείο της ζωής. Αυτό που καταλαβαίνω ότι λες είναι πως όσο μεγαλώνουμε, ξεφεύγουμε από το μυαλό μας και μπορούμε να δούμε την ομορφιά και τα θαύματα που μας περιβάλλον με την παραμικρή λεπτομέρεια. Είναι κάτι που παραβλέπουμε όταν είμαστε νέοι».

Shutterstock / Kathy Hutchins

«Το νιώθω πραγματικά έξω. Το νιώθω στην φύση, το οποίο βίωσα στιγμιαία όταν ήμουν παιδί. Αλλά τώρα το γνωρίζω πολύ περισσότερο και βρίσκομαι σε μεγαλύτερη αρμονία με αυτό. Υπάρχει τόσο πολύ μυστήριο και τόσα πολλά θαύματα και είμαι εντάξει με αυτό» κατέληξε ο Hopkins.