Μάρτιο ξεκινά η παραγωγή της επόμενης ταινίας του Martin Scorsese

martin-scorsese Evan Agostini
ΤΕΤΑΡΤΗ, 04 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2019

Το «Killers of the Flower Moon» εξιστορεί τους μυστηριώδεις φόνους μελών της εύπορης φυλής των Osage στις αρχές της δεκαετίας του 1920.

Μπορεί ο «Ιρλανδός» με τους Robert De Niro και Al Pacino να κυκλοφόρησε μόλις λίγες μέρες και θεωρείται σχεδόν βέβαιο πως θα «απασχολήσει» τα Όσκαρ, όμως ο Martin Scorsese έχει ήδη καταστρώσει τα επόμενα σχέδια του. Όπως έχει ήδη γίνει γνωστό, η επόμενη ταινία του θα είναι βασισμένη στο ιστορικό βιβλίο «Killers of the Flower Moon» που έγραψε ο David Grann.

Σύμφωνα με το Collider, ο κινηματογραφιστής Rodrigo Prieto που συνεργάζεται τακτικά με τον Scorsese αποκάλυψε πως η παραγωγή της ταινίας θα ξεκινήσει τον Μάρτιο του 2020. Ακόμα δεν έχει ξεκαθαριστεί το καστ των ηθοποιών, όμως το άρθρο αναφέρει πως οι Leonardo DiCaprio και Robert De Niro βρίσκονται σε συζητήσεις.

Shutterstock

Το βιβλίο του Grann αναφέρεται στην διαφθορά και πλεκτάνη γύρω από τους μυστηριώδεις φόνους μελών της φυλής των Osage στην Αμερική στις αρχές της δεκαετίας του 1920, οι οποίοι έγιναν ξαφνικά πλούσιοι όταν βρέθηκε πετρέλαιο στην γη που κατείχαν.

Η κινηματογραφική μεταφορά του «Killers of the Flower Moon» βρίσκεται υπό σχεδιασμό από το 2017, με τον Eric Roth να φημολογείται πως έχει αναλάβει την συγγραφή του σεναρίου. Παραμένει άγνωστο εάν η νέα ταινία θα κυκλοφορήσει μέσω του Netflix ή κάποιου άλλου στούντιο.