Πρώτο τρέιλερ για το «No Time To Die»

James-bond-no-time-to-die
ΤΕΤΑΡΤΗ, 04 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2019

Η 25 ταινία Τζέιμς Μποντ με τον Daniel Craig για τελευταία φορά στον πρωταγωνιστικό ρόλο κυκλοφορεί τον ερχόμενο Απρίλιο.

Το πρώτο τρέιλερ για την 25η περιπέτεια James Bond με τίτλο «No Time To Die» έχει όλα όσα θα ήθελε κανείς από την ταινία, με πλούσια δράση και μεγάλες συγκινήσεις. Η νέα ταινία που σκηνοθέτησε ο Cary Fukunaga θα κυκλοφορήσει τον Απρίλιο του 2020.

Τα γυρίσματα του «No Time To Die» πραγματοποιήθηκαν σε Λονδίνο, Τζαμάικα, Νορβηγία και Ιταλία μεταξύ άλλων. Δίπλα στον Daniel Craig που ενσαρκώνει τον θρυλικό πράκτορα για τελευταία φορά εμφανίζονται οι Ralph Fiennes, Rory Kinnear, Ben Whishaw, Naomie Harris, Léa Seydoux, Jeffrey Wright, Lashana Lynch και Rami Malek.

Το τρέιλερ διάρκειας δυόμιση λεπτών περιλαμβάνει αποσπάσματα από διάφορες σκηνές δράσης με τον Μποντ να πηδά πάνω από μια γέφυρα, να οδηγεί μηχανή, αλλά και μια εξοπλισμένη Aston Martin. Στο τρέιλερ κάνει την εμφάνιση του και ο Christoph Waltz ως Blofeld, επιβεβαιώνοντας τις φήμες για επιστροφή του ηθοποιού στο franchise.