Mark Ruffalo: «Ο ρόλος του Hulk ήταν εξευτελιστικός»

mark-ruffalo Denis Makarenko
ΠΕΜΠΤΗ, 05 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2019

Ο Αμερικάνος ηθοποιός μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε και τον σεβασμό που κέρδισε στα γυρίσματα των ταινιών της Marvel.

Ο Mark Ruffalo σχολίασε πως ο ρόλος του Hulk στις ταινίες της Marvel ήταν ένας από τους πιο δύσκολους, αλλά και «εξευτελιστικούς» λόγω της ειδικής motion capture στολής που έπρεπε να φορά στα γυρίσματα. Ο ηθοποιός έκανε τις σχετικές αποκαλύψεις σε μια συνέντευξη για το GQ, όπου μίλησε για τους πιο εμβληματικούς ρόλους.

Αρχικά ο Ruffalo θεώρησε πως ήταν ο «λάθος άνθρωπος» για να διαδεχτεί τον Edward Norton στον ρόλο του Hulk, όμως όταν διάβασε το σενάριο της πρώτης ταινίας των «Εκδικητών» μεταπείστηκε και τελικά συμφώνησε. Η ερμηνεία του στον ρόλο του Bruce Banner και Hulk μπορεί να του κέρδισε πολλούς θαυμαστές, όμως δεν παρέλειψε να μιλήσει για μια από τις άβολες πτυχές του ρόλου.

«Έχω κάνει τόσο πολύ motion capture» ανέφερε ο ηθοποιός, εξηγώντας πως έπρεπε να φορά μια εφαρμοστή στολή «που σε κάνει να φαίνεσαι μεγάλος όταν θέλεις να φαίνεσαι μικρός και μικρός όταν θέλεις να φαίνεσαι μεγάλος».

«Ήταν τόσο εξευτελιστικό και όταν πήγαινα στο σετ όλοι οι ηθοποιοί απλά άρχιζαν να γελάνε μαζί μου, επειδή αυτοί φόραγαν τις cool στολές υπερηρώων και εγώ φόραγα αυτές τις γελοίες πιτζάμες που έκαναν να φαίνομαι σαν κινέζικη σκακιέρα» τόνισε με μια δόση χιούμορ ο Ruffalo.

Παρά τις δυσκολίες και τον «χλευασμό» που αντιμετώπισε στο γυρίσματα, ο ηθοποιός εξήγησε πως κέρδισε τον σεβασμό των συναδέλφων του. Στο τέλος των γυρισμάτων του «Εκδικητές: Τελευταία πράξη» ο Robert Downey Jr. τον συνεχάρη για το κουράγιο του καθώς έβλεπε πόσο πιο δύσκολο για τον ίδιο να φορά την motion capture στολή όλη μέρα.