Αρραβωνιάστηκε η Emma Stone

emma-stone Matteo Chinellato
ΠΕΜΠΤΗ, 05 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2019

Ο σεναριογράφος του «Saturday Night Live» Dave McCary ανακοίνωσε τον αρραβώνα του με την Αμερικανίδα ηθοποιό με μια selfie στο Instagram.

Η Emma Stone αρραβωνιάστηκε τον αγαπημένο της Dave McCary μετά από δύο χρόνια σχέσης. Η αποκάλυψη για τον αρραβώνα της βραβευμένης με Όσκαρ ηθοποιού ήρθε μέσω μιας φωτογραφίας στον λογαριασμό Instagram του ΜcCary.

Ο σεναριογράφος του «Saturday Night Live» μοιράστηκε μια selfie του με την Stone να φορά ένα μεγάλο διαμαντένιο δαχτυλίδι λίγο μετά την πρόταση γάμου που της έκανε.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 2016, όταν η Stone έκανε μια cameo εμφάνιση σε ένα από τα πιο κλασικά σκετς του «Saturday Night Live» των τελευταίων ετών, το «Wells For Boys», το οποίο σκηνοθέτησε ο μελλοντικός σύζυγος της.

Πριν αναλάβει καθήκοντα σεναριογράφου στο «Saturday Night Live», ο McCary συμμετείχε στην κωμική ομάδα «Good Neighbor» με τους Kyle Mooney και Beck Bennet. Η Stone πρόσφατα εμφανίστηκε στο σίκουελ του «Zombieland» και θα πρωταγωνιστήσει στο live-action πρίκουελ για τα «100 σκυλιά της Δαλματίας».