Anthony Hopkins: «Οι ηθοποιοί είναι αρκετά χαζοί»

anthony-hopkins Kathy Hutchins
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 06 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2019

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός θεωρεί πως οι απόψεις του και των συναδέλφων του για τον κόσμο δεν έχουν καμία αξία.

Ο Anthony Hopkins πρόσφατα έδωσε μια κοινή συνέντευξη με τον Brad Pitt για το περιοδικό Interview, οι δύο ηθοποιοί συζήτησαν για πολλά θέματα, από την σχέση τους με την δημοσιότητα μέχρι την άποψη που έχουν για το επάγγελμα τους. Στην συζήτηση τους, ο 81χρονος Βρετανός δήλωσε πως θεωρεί όσους ασκούν το επάγγελμα του ηθοποιού «αρκετά χαζούς» και εκτίμησε πως οι απόψεις του δεν έχουν «καμία αξία».

REX/Shutterstock / Debby Wong

«Ο κόσμος μου κάνει ερωτήσεις για τις καταστάσεις της σύγχρονης ζωής και απαντάω πως δεν ξέρω, ότι είμαι ηθοποιός και δεν έχω άποψη. Οι ηθοποιοί είναι αρκετά χαζοί. Η άποψη μου δεν έχει καμία αξία. Δεν υπάρχει καμιά διαμάχη για μένα, οπότε μην με μπλέκετε, γιατί δεν θα συμμετάσχω» εξήγησε ο Hopkins.

Οι δύο ηθοποιοί συμπρωταγωνίστησαν στο «Θρύλοι του πάθους» του Edward Zwick και το «Συνάντησε τον Τζο Μπλακ» του Martin Brest.

Στην συνέχεια ο Hopkins αποκάλυψε πως έχει χάσει πια την όρεξη να πηγαίνει στον κινηματογράφο, όμως είδε την τελευταία ταινία του Quentin Tarantino στην οποία εμφανίστηκε ο Pitt, το «Κάποτε… στο Χόλιγουντ». Ο Βρετανός ηθοποιός σχολίασε πως οι ταινίες με πολλά ειδικά εφέ δεν τον ενθουσιάζουν και θεωρεί τον εαυτό «λίγο μεγάλο» για αυτές.