Κυκλοφόρησε το πρώτο παιδικό βιβλίο του Jimmy Kimmel

the-serious-goose
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 06 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2019

Το «The Serious Goose» του πολυαγαπημένου παρουσιαστή προκαλεί τους αναγνώστες να κάνουν μια σοβαρή χήνα να χαμογελάσει.

Ο Jimmy Kimmel μπορεί να είναι κυρίως γνωστός ως παρουσιαστής της βραδινής τηλεοπτικής εκπομπής του, όμως πλέον μπορεί να δηλώνει συγγραφέας καθώς πρόσφατα εξέδωσε το πρώτο βιβλίο του, ένα παιδικό μυθιστόρημα με τίτλο «The Serious Goose».

Όπως εξήγησε ο ίδιος στο «Good Morning America», εμπνεύστηκε την ιστορία που έγραψε και εικονογράφησε από το παρατσούκλι που του έχουν δώσει τα παιδιά του. Στην επίσημη ανακοίνωση του ο Kimmel χαρακτήρισε τον εαυτό του «ερασιτέχνη σχεδιαστή που ταλαιπώρησε του εκδότες του επειδή δεν ξέρει να χρησιμοποιεί ψηφιακό εξοπλισμό».

Το διαδραστικό βιβλίο έρχεται έναν Mylar καθρέπτη και προκαλεί τα παιδιά να κάνουν την σοβαρή χήνα του Kimmel να χαμογελάσει.

Ένα μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις θα ενισχύσουν νοσοκομεία παίδων στην Αμερική, για να τιμήσει το γιο του Billy, ο οποίος χρειάστηκε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στην καρδιά, τρεις μέρες μετά την γέννηση του το 2017.