Θρήνος για τον ξαφνικό θάνατο του Juice Wrld

Juice-wrld Scott Garfitt
ΔΕΥΤΕΡΑ, 09 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2019

Ο ανερχόμενος Αμερικάνος ράπερ πέθανε την Κυριακή μετά από καρδιακό επεισόδιο που έπαθε στο αεροδρόμιο του Σικάγο.

Ο Juice Wrld, γνωστός για το «Lucid Dreams» πέθανε ξαφνικά το πρωί της περασμένης Κυριακής στην ηλικία των 21 ετών, σκορπώντας την θλίψη στον χώρο του θεάματος. Ο Αμερικάνος ράπερ φέρεται να έπαθε μια κρίση στο διεθνές αεροδρόμιο του Σικάγο και διακομίστηκε στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Εκπρόσωπος της πυροσβεστικής του Σικάγο σχολίασε πως ένας άνδρας μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε νοσοκομείο μετά από καρδιακό επεισόδιο. Δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το τι προκάλεσε την μοιραία κρίση που υπέστη ο Jarad Anthony Higgins, όπως ήταν το πραγματικό όνομα του μουσικού. Ανάμεσα στους πολλούς φίλους, συναδέλφους και θαυμαστές του Juice Wrld που εξέφρασαν την οδύνη τους μέσω των social media ήταν ο Lil Nas X και η Camila Cabello.

Ο Higgins έγινε γνωστός για τον μοναδικό συνδυασμό ραπ και τραγουδιού στα κομμάτια του, όπως στο «Lucid Dreams» που χρησιμοποιεί πολλά samples από το «Shape Of My Heart» του Sting. Σε δηλώσεις του την περασμένη χρονιά ο Βρετανός μουσικός είχε δηλώσει ιδιαίτερα εντυπωσιασμένος από την εκδοχή του Juice Wrld.

Έχοντας δημιουργήσει ένα φανατικό κοινό μέσω του SoundCloud, ο Higgins υπέγραψε συμβόλαιο με την Interscope Records και κυκλοφόρησε το πλατινένιο «Goodbye & Good Riddance». Στο άλμπουμ συμπεριλαμβάνονται επιτυχίες ου όπως το «All Girls Are The Same», «Armed & Dangerous», «Robbery», «Fine China» και «Legends». Το τελευταίο τραγούδι μάλιστα περιλαμβάνει τον «προφητικό» στίχο «what’s the 27 Club, we ain’t making it past 21».

Φέτος κυκλοφόρησε το δεύτερο άλμπουμ του Juice Wrld με τίτλο «Death Race For Love», το οποίο έκανε το ντεμπούτο τους στην κορυφή των charts. Στο δεύτερο δίσκο του Juice Wrld συμπεριλαμβάνεται και το τελευταίο single που κυκλοφόρησε εν ζωή, το «Bandit» με συμμετοχή του YoungBoy Never Broke Again.