«Περήφανος» δηλώνει ο Peter Dinklage για την τελευταία σεζόν του «Game Of Thrones»

peter-dinklage Kathy Hutchins
ΔΕΥΤΕΡΑ, 09 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2019

Ο ηθοποιός εκτιμά πως οι αντιδράσεις μερίδας οπαδών για την στροφή της Daenerys ήταν επειδή δεν ήθελαν να δουν την σειρά να ολοκληρώνεται.

Πολλά έχουν γραφτεί για τον όγδοο και τελευταίο κύκλο του «Game Of Thrones», με μια ηχηρή μερίδα οπαδών να έχει εκφράσει την απογοήτευση της, ζητώντας μάλιστα να γυριστούν εκ νέου τα επεισόδια. Πολλοί συντελεστές της επικής σειράς φαντασίας έχουν αποκαλύψει τις σκέψεις του για το δραματικό φινάλε, αλλά και την αντίδραση του κόσμου με τον Peter Dinklage να δηλώνει «περήφανος» για τον «αξιοσημείωτο» όγδοο κύκλο.

Σε μια νέα συνέντευξη του για το New Yorker, ο Αμερικάνος ηθοποιός παρομοίωσε την ολοκλήρωση της σειράς με το τέλος μιας σχέσης και εκτίμησε πως εκεί πηγάζουν και οι οργισμένες αντιδράσεις. «Δεν μπορώ να μιλήσω για όλους, αλλά αίσθηση μου είναι πως δεν ήθελαν να ολοκληρωθεί, οπότε πολύς κόσμος εξοργίστηκε» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Dinklage.

Shutterstock / Featureflash Photo Agency

Αναφορικά με την «στροφή» της Daenerys Targaryen (Emilia Clarke) στα τελευταία επεισόδια, ο Dinklage εξήγησε πως «αυτό συμβαίνει – δημιουργούνται τέρατα και δεν το βλέπεις. Τους δίνουμε εξουσία ψηφίζοντας τους. Κοιτάς αλλού. Οπότε για να στεναχωρηθούν όλοι επειδή ένας χαρακτήρας που αγαπούσαν τόσο πολύ και στον οποίο είχαν τόση πίστη… σε όλη την πορεία υπήρχαν τα σημάδια για εκείνο τον χαρακτήρα».

«Υπάρχει κόσμος που έχει ονομάσει τα παιδιά του Khaleesi. Ίσως πρέπει να περιμένει κανείς μέχρι το φινάλε μιας σειράς προτού κάνει εκείνο το τατουάζ ή ονομάσει το γκόλντεν ριτρίβερ Daenerys. Δεν μπορώ να σας βοηθήσω, λυπάμαι! Τρελάθηκε. Οδηγήθηκε εκεί και είναι θύμα ως προς το πώς της συμπεριφέρθηκαν. Το ξεπέρασε και γέμισε οργή, όπως πολλοί συμβαίνει με πολλούς από εμάς» κατέληξε ο ηθοποιός.