Rebel Wilson: «Δεν έχω μεθύσει ποτέ»

rebel-wilson
ΤΡΙΤΗ, 10 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2019

Η Αυστραλή ηθοποιός άφησε άφωνους τον James Corden και την Kacey Musgraves με την αποκάλυψη της.

Η Rebel Wilson μπορεί να δίνει την εντύπωση πως της αρέσουν τα πάρτυ και η διασκέδαση με φίλους, όμως η πραγματικότητα είναι αρκετα διαφορετική. Στην πρόσφατη εμφάνιση της στην βραδινή εκπομπή του James Corden η ηθοποιός άφησε άναυδο τον παρουσιαστή και τους καλεσμένους την περασμένη Πέμπτη, όταν αποκάλυψε πως δεν έχει μεθύσει ποτέ στη ζωή της.

«Ένα αστείο γεγονός. Δεν έχω μεθύσει σε όλη μου τη ζωή. Δεν είναι αστείο» δήλωσε χαρακτηριστικά η 39χρονη ηθοποιός. Στο άκουσμα της δήλωσης, η Kacey Musgraves που ήταν επίσης καλεσμένη στην εκπομπή αναφώνησε πως δεν το πιστεύει.

Όπως εξήγησε η Wilson στη συνέχεια, ήπιε αλκοόλ για πρώτη φορά στην ηλικία των 25 ετών «επειδή στο μάθημα της φυσικής λένε πως αν πιείς αλκοόλ, σκοτώνεις τα εγκεφαλικά σου κύτταρα». Παρά το γεγονός ότι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχει δημιουργήσει την εικόνα μιας party girl που της αρέσει να βγαίνει έξω, η ίδια ομολόγησε πως αυτό δεν ισχύει.

«Είναι σαν ένα προσωπικό ανέκδοτο με τον εαυτό μου, επειδή συνήθως είμαι απλά σπίτι με τις πιτζάμες μου και δεν τρώω βραδινό» σχολίασε η Wilson.