Jennifer Lopez: «Τεράστια τιμή η υποψηφιότητα για Χρυσή Σφαίρα»

Jennifer-lopez Rob Latour
ΤΡΙΤΗ, 10 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2019

Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια και ηθοποιός υπογράμμισε πως το «Επικίνδυνες Κυρίες» ήταν «ένα έργο αγάπης, ιδρώτα και επιμονής».

Μέσω μιας ανάρτησης στο Instagram και το Twitter, η Jennifer Lopez εξέφρασε την χαρά και ευγνωμοσύνη για την «τεράστια τιμή» της υποψηφιότητας της στις Χρυσές Σφαίρες για την ερμηνεία της στο «Επικίνδυνες Κυρίες». Είναι η δεύτερη υποψηφιότητα της 50χρονης τραγουδίστριας και ηθοποιού, καθώς το 1997 ήταν υποψήφια για τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο βιογραφικό δράμα «Selena».

«Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο περήφανη που με αναγνώρισε το Hollywood Foreign Press Association [που διοργανώνει τις Χρυσές Σφαίρες]. Η Ramona ήταν ένας πολύπλοκος χαρακτήρας και ήταν τιμή και πρόκληση που την ενσάρκωσα» αναφέρει στην ανάρτηση της η συγκινημένη Lopez.

Συνεχίζοντας σχολίασε πως η ταινία ήταν «ένα έργο αγάπης, ιδρώτα και επιμονής, που έγραψε, σκηνοθέτησε, παρήγαγε, επεξεργάστηκε και στην οποία πρωταγωνίστησε μια ομάδα τρομερών γυναικών. Είμαι περήφανη και νιώθω μεγάλη τιμή που τις εκπροσωπώ και την ταινία». Η τελετή απονομής των 77ων Χρυσών Σφαιρών θα πραγματοποιηθεί στις 6 Ιανουαρίου.